Genelevlere baskın! Uluslararası fuhuş şebekesi...

Genelevlere baskın! Uluslararası fuhuş şebekesi...

52 genelevi didik didik arayan 1500 polis, başında Taylandlı bir kadının olduğu çetenin üyelerini gözaltına aldı.

Şebekenin kadınları turist vizesiyle Almanya'ya getirip fuhuş yapmaya zorladığı, günlük ücretlere ise el koyduğu belirtiliyor. Operasyondaki en ilginç detay, baskına katılan polislerin ellerinde tuttuğu kırmızı dosya ve çantalar.


Alman polisi, bu sabah ülke tarihinin en büyük baskınıyla uluslararası bir fuhuş şebekesini çökertti. Maske takmış 1500 özel kuvvetler polisinin katıldığı dev operasyonda 52 genelev arandı, yaşları 26 ila 66 arasında değişen 100'ü aşkın insan kaçakçısını gözaltına alındı.

Uluslararası şebekenin başında 59 yaşında Taylandlı bir kadın var. Almanya'daki suç ayağının tepesinde ise 62 yaşında bir Alman vatandaşı bulunuyor. Twitter'dan açıklama yapan polis, yakalanan çete üyelerinin kadınları turist vizesiyle Almanya'ya getirip fuhuş yapmaya zorladığını, günlük ücretlere ise el koyduğunu belirtiyor. Uzun süredir şebekeyi izleyen Alman polisi, çetenin ülkeye soktuğu 32 kadın ve transseksüelin kimliğini belirledi.

Uluslararası haber ajansları AP ve Reuters'ın geçtiği fotoğraflarda, baskına katılan polislerin ellerinde tuttuğu kırmızı dosyalar ve çantalar dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.