Generali Sigorta’dan 23 Nisan için bağış kampanyası

Generali Sigorta’dan 23 Nisan için bağış kampanyası

AÇEV ile el ele vererek hayata geçirdiği “Aile Eğitimleri Projesi” tüm hızıyla sürdüren Generali Sigorta’nın vakfın "Okuyan Bir Gelecek" projesine de destek sunuyor.

İhtiyaç sahibi çocukları ve anne babalarını eğitim yoluyla destekleyen AÇEV ile el ele vererek hayata geçirdiği Aile Eğitimleri Projesine tüm hızıyla devam eden Generali Sigorta, "Okuyan Bir Gelecek" projesini desteklemek amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özelinde bağış kampanyası başlattı. Generali Ailesi’nin çocuklarının da sosyal medya paylaşımlarında yer alarak destek sunduğu kampanya, yapılacak bağışlar sayesinde ihtiyaç sahibi çocuklara kitap seti gönderilmesini amaçlıyor.

2 yöntemle destek mümkün

Bir çocuğa gönderilecek, Okuyan Bir Gelecek kitap seti 5 kitap, resim defteri, boya kalemi ve bilim dergisinden oluşuyor. Kampanyaya katılmak isteyen herkes 200 TL tutarında bağış yaparak bir çocuğun set ihtiyacını karşılayabiliyor veya dilediği miktarda bağış yaparak setlerin oluşturulmasına katkı sağlayabiliyor.

kampanya-23.jpg

Kampanyayla ilgili bilgi veren Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Fuat Işıksal: "Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) bugüne kadar Okuyan Bir Gelecek projesi ile 12.157 ihtiyaç sahibi çocuğa ve ailelerine ulaştı. Vakfın hedefi 100 bin çocuğa ulaşmak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel başlattığımız kampanya ile bizler de bu hedefe ulaşılmasına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Ülkemizde beş yaş altı çocukların %71’inin evinde 3’ten az çocuk kitabı bulunuyor. Yapılacak bağışlar sayesinde evinde kendine ait çocuk kitabı bulunmayan binlerce çocuk kitaplara kavuşacak. Çalışanlarımız, çocukları aracılığıyla kampanyaya destek sunuyor, çocuklarının kitap görselleri ile yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini bağış kampanyasına destek vermeye çağırıyorlar. Generali Ailesi’nin çalışanlarına ve çocuklarına da bu değerli destekleri için teşekkür ediyorum. Yapacağınız bağışla daha çok çocuğun kitaplarla buluşmasına katkı sağlayabilirsiniz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.