“GERÇEĞİN PEŞİNDE” DE GERGİN DAKİKALAR

“GERÇEĞİN PEŞİNDE” DE GERGİN DAKİKALAR

11 YILDIR ÇÖZÜLEMEYEN CİNAYET DOSYASINI YENİDEN AÇTI!

Serap Paköz’ün sunduğu hafta içi her gün birbirinden çarpıcı dosyalarla Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programında gergin dakikalar yaşandı.
 
11 YILDIR ÇÖZÜLEMEYEN CİNAYET DOSYASINI YENİDEN AÇTI!
 
“Gerçeğin Peşinde” Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde Karacalar mahallesinde okula giderken kaybolduktan 44 gün sonara bir menfezde cesetleri bulunan ilkokul öğrencileri 10 yaşındaki Büşra Karabacak ve aynı yaştaki kuzeni Tuğçe Yıldırım’ın aradan 11 yıl geçmesine rağmen bulunamayan katil veya katillerinin de peşinde.
 
ADLİ TIP RAPORUNDA Kİ ÖNEMLİ DETAY!

Tuğçe’nin annesi Ayşe Yıldırım, Büşra’nın annesi Hanife Karabacak ve babası Mustafa Karabacak ile ailelerin avukatı İbrahim Erenci bugün stüdyodaydı. Serap Paköz; “Bir adli tıp raporu var elimde. O yıllarda Savaştepe’de küçük bir kız çocuğuna cinsel saldırı olayı gerçekleşmiş ardından 4 kişi ceza evine girmiş. Sonrasında bu olay gerçekleşince iki olayın bağlantısı var mı diye karşılaştırmak için bu kişiden de DNA örneği alınıyor. DNA örneğinin sonucunda rahmetli Büşra Karabacak’ın, tırnakları arasında iki ayrı erkeğe ait DNA tipi tespit ediyor. Bu araştırmanın sonucunda ne oldu” diye sordu. Bu konunun çok önemli olduğunun altını çizen ailelerin avukatı İbrahim Erenci; “Varılan sonuç Büşra Karabacak’ın, tırnakları arasından çıkan DNA ile S.Y.’nin DNA’sı örtüşüyor; fakat kimliklendirme yapıldığında birebir örtüşme sağlanmıyor. Savcının konu ile ilgili söylediği; erkek akrabalarının içinde bu suçu işlemiş bir kişi olabilir. Geriye dönük olarak cinsel istismar suçları işlemiş kişiler üzerinde bu nedenle duruluyor” dedi.
 
ÇOCUKLARIN CESETLERİNİ BULAN MUHTAR PROGRAMA BAĞLANDI   

İlerleyen dakikalarda o zaman köyün muhtarı olan ve çocukların cesetlerini bulan Murat Kaya, programa telefonla bağlandı. Serap Paköz, Murat Bey’e; “Siz röportajda aileleri tanımadığınızı söylemişsiniz, biz ailelerle tanıştığınız biliyoruz” dedi. Murat Bey; “Ayşe, sen olaydan önce beni tanıyor muydun?” diye sordu. Ayşe Hanım; “Hayır, tanımıyordum” dedi. Serap Paköz; “Ayşe, sen okulda hademelik yapmıyor muydun? Murat da aynı okulda çalışmıyor muydu?” dedi. Murat Bey, söze girerek; “Milletin ağzında bir dedikodu var. Millet ne derse desin ben umursamıyorum, kendimi biliyorum” dedi. “Siz söylentileri biliyorsunuz. Tekrar dile getirmiyorum” diyen Serap Paköz; “Murat Bey, sizin sabıkanız var mı?” diye sordu. Murat Bey; “Kavga ve yaralamadan sabıkam var” dedi. Bu arada programa vtr girildi.
 
SERAP PAKÖZ: “AYŞE, BUGÜN BU STÜDYOYA GİRMEYECEK!”

Canlı yayına geri dönüldüğünde Serap Paköz; “Hanife’ye, sağlık ekipleri müdahale ediyor. Ayşe, bugün bu stüdyoya girmeyecek! Ayşe, stüdyoda Hanife’ye iftirada bulundu. Kendisiyle ilgili böyle şeyler söylendiğinde ortalığı birbirine katıyor. İki acılı aile var; ama orta noktada buluşamıyorlar. İnsan bu kadın neden bu kadar agresif diye düşünüyor. Sen acılı bir annesin biraz vakur ol, avukatları, hocaları dinle. Suçlama olduğunda zaten cevap hakkı tanıyorum” dedi. Söz alan Mustafa Karabacak; “Sen de yandın, ben de yandım. Otur buraya her şeyi araştırsınlar. Yeter; artık yeter… En ufak bir bilgisi olan bile bağlansın, ne biliyorsa anlatsın” diyerek, haykırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.