Gerçeğin Peşinde'de Serap Paköz net konuştu!

Gerçeğin Peşinde'de Serap Paköz net konuştu!

Serap Paköz’ün sunumuyla Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programında Paköz, net konuştu!

Canlı yayının ilerleyen dakikalarında programda işlenen dosyalardan; “Hande Çinkitaş” ve “Hakan Ekinci” ile ilgili konularına değinen Serap Paköz; “Bu konularla ilgili ekran arkasında çok uzun mesailer veriyoruz. Kimse rahat uyumasın! Bu konuların peşini bırakmayacağız. Hande Çinkitaş ve Hakan Ekinci dosyaları bizim namus borcumuzdur” dedi.
 
“Sona çok yaklaştığımızı biliyorum”
 
Stüdyoda olan Hande Çinkitaş’ın annesi Handan Hanım; “Sona çok yaklaştığımızı biliyorum. Balıkesir olayı gibi benim olayım da çözülecek, size güveniyorum. Burada konuşamadığım çok şeyler var. Kızımın katili demiyorum, katilleri ortaya çıkacak. 17 senedir huzurla yaşadılar, bundan sonra huzur yok. Size ve ekibinize güveniyorum” dedi.
 
Hande Çinkitaş dosyası
 
7 Ocak 2001 tarihinde Kadıköy İçerenköy’deki bir apartman dairesinde korkunç bir cinayet işlenmiş, birkaç gün sonra gerçekleşecek olan 13. yaş gününe hazırlanan Hande Çinkitaş, evde yalnız olduğu bir saatte vahşice katledilmişti. Hande Çinkitaş, daha önce benzerine rastlamadığımız kadar korkunç bir biçimde öldürülmüş, Hande’nin cansız bedeni iş dönüşü babası Nezih Çinkitaş tarafından bulunmuştu.
 
Hakan Ekinci dosyası 

3 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul Esenyurt’taki evlerinde bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci, hayatını kaybettiğinde bilgisayar ekranında şiddet içerikli bir oyun açıktı ve Hakan’ın boğazında 2 kez dolanmış bir sargı bezi vardı. Aile oğullarının bir cinayete kurban gittiğini öne sürdü. Hakan, intihar mı etti yoksa cinayete mi kurban gitti? Bu soruların yanıtı, otopsi raporundan sonra belli olacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.