GERÇEK NEDİR VE NASIL KEŞFEDİLİR? İŞTE CEVABI...

GERÇEK NEDİR VE NASIL KEŞFEDİLİR? İŞTE CEVABI...

51 eşsiz eserin ünlü yazarı ve Dünya Değişim Akademisi’nin kurucusu Akif Manaf’ın kaleminden, dünyada ilk ve tek gerçek GERÇEK kitabı: GERÇEK NEDİR VE NASIL KEŞFEDİLİR? çıktı.

Kitaplarında insani değerlere evrensel boyutta ışık tutan ünlü yazar, yeni eserinin her sayfasında gerçekle yüzleşme, gerçeğe doğru farkındalıkla ilerleme ve gerçeğin sadeliğinde zenginleşmenin sırlarını anlatıyor. Gerçeğe giden yolda öfke şefkate, kibir alçakgönüllülüğe, nefret sevgiye, kıskançlık takdire.... dönüşürken, gerçeğin keşfinden daha büyük mutluluk olamaz diyor.  

Kişisel gelişimde ilk kez GERÇEK kavramının bu denli açık ve net anlatıldığı, okuyucuyu gerçekten uzaklaştıran tüm dayatmalardan özgürleştirecek kitabı mutlaka okuyun!!! 


Eserden:
“...Gerçeği görmek masumiyet ister. Bir bebek masum gözlerle bakar ve gerçeği görür fakat onu ifade edemez çünkü gerçek ifade edilmezdir. Tıpkı bunun gibi eğer gerçeği görmek istiyorsan bir bebek gibi masum gözlerle bak – gerçeği göreceksin...”

“...Gerçeği keşfetmek için bencillik aşılmalıdır. Egosuna yapışmış, egosunun oyuncağı, kölesi olan kibirli insan, gerçeğe asla yaklaşamaz. Gerçeğe yaklaşabilmek için insan egoyu, gerçeği arama aracına dönüştürmelidir...” 

Okuyucu, gerçek konusunda bütün sorularına cevap bulacak;

Gerçek nedir?
Gerçek simülasyonu nedir?
Gerçek bilmecesi nedir?
Gerçek uyanışı nedir?
Gerçek armağanı nedir?
Gerçek mucizesi nedir?
Gerçek paradoksu nedir?
Gerçek şoku nedir?
Gerçek gizemli nedir?
Gerçek potansiyeli nedir?
Gerçek zirvesi nedir?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.