Getir, sokak ve barınak hayvanları için mama topluyor

Getir, sokak ve barınak hayvanları için mama topluyor

Her sene 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü özelinde sokak ve barınak hayvanları için mama toplayan Getir, bu sene hedefini daha da büyüterek 150 tona denk gelen 1 milyon kap mamaya yükseltti.

Getir’in 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında HAYTAP iş birliği ile 6 senedir gelenekselleştirdiği sokak ve barınak hayvanları için mama toplama kampanyasının kapsamı genişletildi. Önceki yıllarda kullanıcıların sadece şirketten yapabildiği mama desteğine ek olarak bu sene, GetirBüyük, GetirYemek, GetirSu ve GetirÇarşı’nın da katılımıyla artması hedefleniyor.

Şirket geçtiğimiz 6 yılda toplam 100 ton mama toplamış, bu mamalar HAYTAP iş birliğiyle İzmir’den Ağrı’ya, Trabzon’dan Hakkari’ye Türkiye’nin dört bir yanındaki bakımevlerine dağıtılmıştı. Hayvanseverlerin desteği ile her geçen yıl daha da büyüyen ve geçtiğimiz yıl 50 ton mama birden toplanarak rekor kıran projenin bu seneki hedefi ise tam 150 ton.

Proje sonucunda toplanan mamalar HAYTAP tarafından belirlenen yerlere barınak, sokak ve orman beslemelerinde kullanılmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hayvan bakımevlerine iletilecek.

aw431948-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.