GHO, Ege Bölge Müdürlüğü ofisini İzmir'de açtı

GHO, Ege Bölge Müdürlüğü ofisini İzmir'de açtı

Gayrimenkul sektöründe 18 bayiyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Ege Bölge Müdürlüğü ofisini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Folkart Life'da hizmete açılan ofiste düzenlenen açılış törenine İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) danışmanları ve sektör temsilcileri katıldı; açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesildi.

GHO kiralık ve satılık tüm gayrimenkullerin satış pazarlamasını üstlendiklerini söyleyen GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, açıklamasına “ İzmir ve Ege bölgesinde kurumsal altyapıyla büyümemizi sürdürüyoruz. Önceliğimiz nüfusu yoğun olan bölgelerde hizmet vermek. Aynı ilçede birden fazla ofis kurmayacağız. Bölgenin ihtiyacına uygun, hem bireylere hem de kurumlara yönelik arsa, arazi, ofis ve ticari binaların kiralama ve satışı konusunda kurumsal çözüm ortaklığı sunuyoruz. Yıl sonuna kadar İzmirde 3 yeni ofis daha kuracağız. 2 yıl içerisinde ise İzmir'in tüm ilçelerinde bulunmayı hedefliyoruz” sözleriyle devam etti.

kurdele-foto.jpeg

"Türk Modeli Danışmanlık Hizmeti"

Gayrimenkul konusunda 4 kuşaktır hizmet verdiklerini ifade eden Hasan Can Çalgır ve 2016 yılında kurdukları GHO bünyesinde yer alan Adalılar Gayrimenkul ile birlikte Marmara, İç Anadolu ve Ege genelinde 18 bayiyle hizmet verdiklerini söyledi.

Emlak satışı konusunda vizyoner bir bakış açısı ile emlak firmalarına yönelik özel bir sistem geliştirdiklerini belirten Çalgır, “Türkiye'de emlak satışı konusunda Amerikan menşeili gayrimenkul ofislerinin franchise sektöründe bir ağırlığı bulunuyor. Amerikan sistemi aslında Anadoluya çok fazla uymuyor. Bizde GHO olarak francihselarımıza özel olarak kurumsal teknolojik altyapı, ofislerin mimari kurulumu, danışman ekiplerinin eğitimi, karlılık ve verimliliğin artırılması için danışmanlıklar gibi konularda ücretsiz olarak destek sunuyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.