GİDEF, Ankara iş dünyası ile temaslarda bulundu

GİDEF, Ankara iş dünyası ile temaslarda bulundu

Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) ve kurucu üye dernek temsilcileri Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter ve GİFED başkan yardımcıları, BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu, Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği (KAİSDER) Başkanı Canan Karalar, KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz, AFİKAD Başkanı Samiye Flancıoğlu ve KAİSDER üyelerinin katıldığı Ankara ziyareti, Anıtkabir’de Atatürk'ün mozolesine çelenk töreni ve saygı duruşu ile başladı.

gifed-ankara-3.jpeg

ATO VE ASO’YA ZİYARET

Anıtkabir ziyareti sonrasında GİFED Heyeti, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ı makamında ziyaret etti. Siyasetin, Odaların ve şirketlerin karar mekanizmalarında ve yönetim kurullarında daha çok kadın temsili olması konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. GİFED daha sonrasında yapılabilecek işbirlikleri ve projeler kapsamında Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Andıç'ıda ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

gifed-ankara-5.jpeg

ORTAK PROJE HEDEFİ

Yaptıkları görüşmeleri değerlendiren GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, kadınların hayatın her alanında daha fazla temsil edilmesi konusundaki fikirlerini Ankara iş dünyasının başkanları ile paylaştıklarını söyledi. Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Andıç’a misafirperverlikleri için çok teşekkür ettiklerini belirten Serter, “Odalarımız ve iş dünyası STK’larının kadından yana olan seslerini daha gür duyurması gerekiyor. Yaptığımız görüşmelerde bunların sözünü aldık, son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Ankara’nın bu güçlü kurumları ile yeni ortak projeler de oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.