GİFED Başkanı Serter: Atamızın izindeyiz

GİFED Başkanı Serter: Atamızın izindeyiz

Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) ilk Yönetim Kurulu toplantısını Büyük Taarruz Zaferi’nin 100.yılı sebebiyle Afyonkarahisar'da gerçekleştirdi.

Türkiye'de iş kadınları derneklerini bir araya getiren ilk çatı örgüt olan GİFED, Kocatepe’de 100. Yıl yürüyüşüne de katıldı. Federasyonun ileriye dönük çalışmaların ve projelerin görüşüldüğü toplantıya sekiz dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, Büyük Taarruz Zaferi gibi anlamlı bir günün 100. Yılında bu mücadelenin yaşandığı topraklarda bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Serter, “Bu zafer Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin özgür ve bağımsız olarak kuruluşunun ön habercisi olmuştur. Her anlamda Ata’mızın izindeyiz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

gifed2.jpg

Komisyonlar kuruldu

100. yıl vesilesi ile Kocatepe’de düzenlenen yürüyüşe katıldıklarını ifade eden Serter, “Bu anlamlı topraklarda kendi gündemimizi de masaya yatırdık. Türkiye'de iş alanında yapılacak olan ziyaretlerin planlanmasını yaptık. Kurulan komisyonların değerlendirilmesi ve çalışmalara başlatılması da ele alındı. Büyük Taarruz’un 100.yılında iş hayatında ilk kez kurulan kadın federasyonun birinci yılını kutlamanın haklı gururunu da yaşadığımızı belirtmek isterim” dedi.

Toplantıya Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği (KAİSDER), Adana İş Kadınları Derneği ( İŞKAD), Aydın İş Kadınları Derneği ( İSKAD) BURSA İş Kadınları Derneği (BUİKAD), Girişimci Kadınları Destekleme Derneği (GİKAD), İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ve Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ( KOİDER) katılım gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.