Gilda by Gradiva'dan, sürprizlerle dolu yeniyıl kokteyli!

Gilda by Gradiva'dan, sürprizlerle dolu yeniyıl kokteyli!

Gradiva Mücevher’in bünyesinden doğan, online günlük pırlantalı Gilda by Gradiva, sürprizlerle dolu yeniyıl kokteylini çok sayıda konuğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Konuklarını, Gilda by Gradiva’nın satış noktası Gradiva Mücevher İstinyePark İzmir mağazasında ağırlayan Gilda by Gradiva’nın kurucusu Enis Gezmez düzenlediği unutulmayacak bir güne ev sahipliği yaptı.

21.jpg

PwC Strategy& ve Procter & Gamble gibi uluslararası firmalarda finans, pazarlama ve yönetim danışmanlığı yaptıktan sonra firmaya yepyeni bir enerji katan Enis Gezmez, günümüz ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak günlük pırlantalı mücevher markası Gilda by Gradiva’yı kurdu. Gezmez, yeni kurulan markanın “gençlere hitap eden, sosyal sorumluluğu kendisine ilke edinmiş günlük pırlantalı mücevher markası” olduğunu belirtti. Ayrıca markanın ismi konusunda “Gilda, eski İngilizce’de ‘altından’anlamına geliyor, yani tasarımlarımızın hammaddesini temsil ediyor.

magaza-ici.jpg

Gradiva ise ailemizin 50 yılı aşkın süredir nesilden nesile aktardığı yüksek kaliteli mücevher üretim standardı ve güvenilir mücevhercilik anlayışlarını temsil ediyor. Gilda by Gradiva, Gilda’nın uluslararası yolculuğunda Gradiva’nın köklü değerlerine bağlı kalarak ilerleyeceği anlamına geliyor” dedi. Zarif ve modern tasarımlarını dünya ile buluşturmayı hedeflediklerine dikkat çeken Gezmez, “Gilda by Gradiva’yı bir dünya markası olarak Toronto’da kurduk. Hedefimiz önümüzdeki beş sene içerisinde Gilda by Gradiva’yı çeşitli metropol pazarlarda seçkin bir günlük pırlantalı mücevher markası olarak görmek” şeklinde konuştu.

magaza-disi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.