Giovane Gentile, ilkbahara hazır

Giovane Gentile, ilkbahara hazır

Giovane Gentile, su itici ‘noW’ kumaşlarla tasarlanan ceket koleksiyonuyla bahar yağmurlarına hazırlıksız yakalanan beylerin şıklığından taviz vermeden güne devam edebilmelerini sağlıyor.

Teknolojiyle modayı birleştiren Giovane Gentile, bahar yağmurlarını su itici ‘noW’ kumaşlarıyla karşılıyor. 


 

Teknoloji ve tasarım bir arada…
Bahar yağmurlarına hazırlıksız yakalanan erkekler için kurtarıcı kimliğine bürünen Giovane Gentile, NoW/No Water - su itici kumaşlarla tasarlanan ceket koleksiyonuyla gün içerisinde yaşanabilecek küçük kazaları önemsiz hale getiriyor. Yumuşaklığı, zengin renkleri ve esnekliğiyle her vücut tipine adapte olabilen Giovane Gentile’nin ceketleri, su itici özelliğini de tasarımına ekleyerek beylerin gardırobunun favorisi oluyor.


Yeni gelen mevsimin tüm dinamiklerini kumaşlarıyla absorbe eden 


Giovane Gentile, günün her saatinde beylerin şıklıklarından ödün vermemesini sağlıyor. Stil sahibi erkeklerin hayatında ihtiyaç duyduğu her ayrıntıyı koleksiyonlarına yansıtan Giovane Gentile, erkeklerin tercihi olmaya devam ediyor. 


Ercem Tekstil hakkında: Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır.   Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.