Giovane Gentile, İzmit Symbol AVM’de

Giovane Gentile, İzmit Symbol AVM’de

Giovane Gentile, Türkiye’deki mağazalaşma serüvenine tüm hızıyla sürüyor. İzmit Symbol AVM’de 30. mağazasını açan Giovane Gentile, İzmitli beylerin hem iş hayatında hem de günlük hayatında yerini almanın mutluluğunu yaşıyor.

‘Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, Türkiye’nin her noktasında olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. 


Bugün 30. mağazasını İzmit Symbol AVM’de açan Giovane Gentile, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan ve baharın tüm enerjisini kumaşlarına yansıtan tasarımlarıyla İzmitli beylerin gönlü fethediyor. 


Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Giovane Gentile Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Mutkan, hedeflerinin 2018 yılsonunda 40 mağaza sayısına ulaşmak olduğunu söyledi. Giovane Gentile olarak tekstil sektörünün önemli oyuncularından olduklarının altını çizen Mutkan, “İzmit Symbol AVM’deki 30. mağazamızla tüketicilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Ve sektörümüzde öncü şirket olma hedefiyle her geçen gün büyüyoruz. İlk şubemizi açarken de 30. mağazamızı açarken de hedefimiz hep aynıydı. Takipçilerimizin bizden vazgeçmemesi ve onları kaliteli ürün skalasıyla buluşturmak. Bu bilinçle önümüzdeki dönemlerde markamızı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere diğer şehirlerimizde de konumlandırmaya devam edeceğiz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.