Giovane Gentile’den 14 Şubat’a özel hediyeler

Giovane Gentile’den 14 Şubat’a özel hediyeler

Erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, bu sevgililer gününde birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor.

Klasik veya casual tüm giyim ve aksesuar ihtiyaçlarıyla gündelik yaşamdan, özel davetlere kadar sevdiğiniz erkeğin her anına eşlik eden Giovane Gentile, 14 Şubat’ı unutulmaz kılmanıza zemin hazırlıyor. 

Asil renk tonlarını koleksiyonlarında sunan Giovane Gentile, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sunduğu ürünleriyle sevdiğiniz erkeğin zevkine hitap edecek farklı hediye seçenekleri sunuyor. 


Giovane Gentile, business, luxury casual ve trend koleksiyonlarıyla sevgilinizin tarzı ne olursa olsun, onu mutlu edecek kıyafetleri özenle hazırlayarak, sevginizin kalıcı olmasını sağlıyor. Şubat ayının en özel gününde sevgilinize aşkınızı sıcacık kombinlerle anlatmanıza yardımcı olan Giovane Gentile, gömleklerle kombinlenen kravat ve papyonlarını da takipçilerinin beğenisine sunuyor. 
 

Her sevgililer gününde yaşadığınız ‘ne hediye almalıyım?’ telaşına son veren 
 

Giovane Gentile, aşkın en güzel gününde herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor. 
Giovane Gentile hakkında: Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır.   Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.