GİRİŞİM VE İŞ DÜNYASI ZİRVESİ'NE BECKER DESTEĞİ

GİRİŞİM VE İŞ DÜNYASI ZİRVESİ'NE BECKER DESTEĞİ

VOLKAN KEBİR: “İŞ ZİRVESİ İZMİR İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSATTIR”

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından, bu yıl 20. kez İzmir’ de düzenlenecek olan  “TÜRKONFED 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi” ne, Becker Türkiye ana sponsor olarak destek verdi. Zirvenin İzmir ve İzmir iş dünyası için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Becker Türkiye CEO’ su Volkan Kebir, bu tür önemli organizasyonlara Becker’ in desteğinin devam edeceğini bildirdi.

Türk-Alman ekonomik işbirliğinin ve stratejik ortaklığının temsilcilerinden Alman Becker,  İzmir ve Türkiye’ de çeşitli organizasyonlara destek sağlayarak ülkesine olan sorumluluklarını da yerine getirmeye devam ediyor. Kentin birçok organizasyonuna sağladığı katkılarla adından söz ettiren Becker’in Türkiye CEO’ su Volkan Kebir, gerçekleşecek zirvenin İzmir için önemine dikkat çekerken, bu tür önemli organizasyonların ev sahibi şehir için de önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.  Bu bağlamda 18-19 Kasım tarihlerinde İzmir’ de gerçekleşecek zirveye ilişkin görüşlerini aktaran Kebir; şunları kaydetti:  

Zirve İzmir ve İzmir iş dünyası için fırsattır

“Türkiye’de 24 federasyon, 186 yerel ve sektörel derneklere üye 24 bin kişiyi aynı çatı altında toplayan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) İzmir’de, Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) ev sahipliğinde gerçekleştireceği 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi,İzmir ve İzmir iş dünyası için önemli fırsatları da içinde barındırmaktadır. Gerçekleşecek etkinlik kapsamında Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ ın yanısıra, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Avrupa Yatırım Bankası Türkiye Temsilcisi Massimo D'Eufemia, Londra Borsası Elite Programı İcra Kurulu Başkanı Luca Peyrano gibi önemli isimlerle birlikte, ülkemiz ekonomisine yön veren isimler de İzmir’ e gelecekler. Normalde kendileri ile bir araya gelme şansımızın olamayacağı birçok isimle bu zirvede aynı çatı altında olma imkanı bulacağız. Türkiye’ nin dört bir yanından gelecek olan iş adamları ilgilendikleri sektörlerin temsilcileriyle ikili görüşmeler yapacaklar. Gerçekleşecek zirvede Becker olarak biz de 3 stantta yerimizi aldık.  Firmamızı ve ürünlerimizi sektör temsilcilerine tanıtacağız. Bu hepimiz için önemli bir fırsattır. 2 gün sürecek zirvenin şehir ekonomisine de katkısı büyük olacak. Zirvenin İzmir’ de gerçekleşmesi konusundaki çabalarından dolayı BASİFED Başkanı Levent Akgerman’a hepimiz teşekkür borçluyuz. AKGİAD (Alüminyum Koruma Kapatma ve Gölgelendirme Üreticileri ve İşadamları Derneği) olarak üyesi olduğumuz BASİFED’ in böyle bir organizasyona ev sahipliği yapması bizi ayrıca onurlandırmıştır. Bu şekilde, gücüne ve önemine inandığımız organizasyonlara Becker Türkiye olarak destek vermeye devam edeceğiz”.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.