Girişimcilere uluslararası pazar önerildi

Girişimcilere uluslararası pazar önerildi

Corpitall Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Gültekin, yeni girişimcilere başarının anahtarı olarak ihracatı ve uluslararası pazarları işaret etti.

Yeni bir girişime ciddi emeklerle adım atıldığını söyleyen Corpitall Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Gültekin, “Başarılı olmak ve bu başarıyı sürdürmek en değerli ve öncelikli hedeflerimiz arasında. Girişimlerin sürdürülebilir bir büyüme için ulusal pazarın dışına çıkması gerekir” dedi.

Özellikle de teknoloji odaklı girişimler için uluslararası pazarların hedeflenmesinin olmazsa olmaz olduğunu dikkat çeken Gültekin, “Bu noktada yol haritasını belirleyen beş kriter bulunuyor. Bu beş kriteri global bir soruna çözüm bulmak, global pazarda ekip yaratma gücüne sahip olmak, müşteri memnuniyetini sağlamak, farklı dillerde 7/24 müşteri hizmetleri servisi sağlamak, bölgelere uygun pazarlama stratejisi oluşturmak başlıkları ile sayabiliriz” diye konuştu.

031a5689-001.jpg

İŞİNE HAKİM YÖNETİCİLERLE FİRMALAR GELECEĞE TAŞINIYOR

işletme doktorluğu modeli ile şirketler için sosyal güvenlik sistemi gibi çalışan bir iş modeli tasarımı ve YGS adı verilen yönetim güvenlik sistemi geliştirdiklerini belirten Gültekin, şu bilgileri verdi: “İşletme doktorları farklı disiplinlerde uzman olan gelen yönetim uzmanları ve dikey alanlardaki uzmanlardan oluşan dal merkezleri ile işletmelere işletme koçluğu yaklaşımı uygulamaktadır. Firmalar YGS sisteminden aylık sabit bir ödeme ile işletme doktorlarını seçebiliyor. Dal merkezleri ile de fokus projeler yapabiliyorlar. Bu platform dijital bir alt yapıda olan Corpitall platformudur. Bu platform ile online, hibrit ve yüz yüze yönetim danışmanlığı hizmetleri verilebilmektedir. İşletme doktorları ile öncelikle işveren ve yönetim kadrolarının işlerine hakim olarak etkin finansal sonuçlara ulaşmaları hedeflenmektedir. İşine hakim olan yönetim kadroları ile firmaların günceli yakalamaları ve geleceği tasarlayabilmeleri sağlanmaktadır. Böylece etkili bir dijitalleşme süreci ve kurumsal gelişim noktasında onlara yol haritası çıkararak alanında uzmanlar ile şirketleri buluşturan Corpitall yeni girişimcilere ciddi öneriler de sunuyor. Yeni girişimcilerin mutlaka uluslararası pazarları hedeflemesi gerekiyor.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.