Giritliler Festivali 8. kez gerçekleştirilecek

Giritliler Festivali 8. kez gerçekleştirilecek

20 Mayıs Cumartesi günü saat:14.00 – 17:00 arasında halka açık ve ücretsiz olarak tarihi Güvercinada’da gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediyesi ve Giritliler Kültür Dostluk ve Yardımlaşma Derneği’nin işbirliği ile bu yıl 8. Kez gerçekleştirilecek olan Giritliler Festivali’nin, “Girit Mutfağı Tadım Atölyesi” buluşması 20 Mayıs Cumartesi günü saat:14.00 – 17:00 arasında halka açık ve ücretsiz olarak tarihi Güvercinada’da gerçekleştirilecek.
 
Güvercinada Girit Mutfağı Tadım Atölyesi Buluşması olarak ücretsiz düzenlenecek olan bu etkinlikte Girit müzikleri, söyleşi, tadım atölyeleri ile renkli, eğlenceli ve damağınızda güzel tatlarla ayrılacağınız bu festivalin en duygusal bölümü Girit’ten gelen dostlarla bölgemizde yaşayan Girit kökenli vatandaşların buluşup hasret gidermeleri oluşturacaktır.
 
Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Üyesi Sn. Zeynep Kırıtak Tankaş, Mutfak Dostları Derneği Üyesi Huriye Erman, Milliyet Gazetesi “Fedo’nun Mutfağı” köşe yazarı Fedai Ünal ve Gurme Rahim Yurdakul ile birlikte Girit Mutfağının en güzel lezzetlerinden hazırlayacaklar ve halka ücretsiz olarak ikram edeceklerdir.

Giritliler Festivali yarın Davutlar Sevgi Plaji’nda düzenlenecek çeşitli konser ve etkinliklerle devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.