GittiGidiyor, İzmir’deki satıcılarıyla bir araya geldi

GittiGidiyor, İzmir’deki satıcılarıyla bir araya geldi

GittiGidiyor, iş ortaklarının e-ticaret sektöründe daha etkin olmaları ve satış hacimlerini artırmaları için eğitimler sunduğu “GittiGidiyor’la İşimde Güçlüyüm” buluşmalarının mayıs ayındaki ilk etkinliğini İzmir’de gerçekleştirdi.

Türkiye’nin öncü pazar yeri GittiGidiyor, satıcılarıyla bir araya geldiği “GittiGidiyor’la İşimde Güçlüyüm” buluşmalarının mayıs ayındaki ilk etkinliğini İzmir’de gerçekleştirdi. 130 satıcının katıldığı buluşmada GittiGidiyor Express’in satıcılara getireceği avantajlar ve iş geliştirmeye yönelik GittiGidiyor Akademi platformu hakkında bilgiler paylaşıldı.

“İzmir, en çok satış yapan 3’üncü il”

GittiGidiyor CCO’su (Chief Commercial Officer) Bülent Elçin, açılış konuşmasında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Konya, Kayseri ve Adana olmak üzere 8 büyük şehirde sahada olduklarını ve bu sayıyı önümüzdeki dönemde artırmayı hedeflediklerini söyledi. İzmir’in GittiGidiyor bünyesinde hem en çok satıcı olan hem de en çok satış yapan iller arasında 3’üncü sırada yer aldığını belirten Elçin, yeni projelerle ilgili de bilgi verdi: “Ertesi gün teslimat garantisiyle hayata geçirilen GittiGidiyor Express’i satıcılara özel fiyatlarla sunuyoruz ve hizmet kalitesini daha yukarı çıkarmayı hedefliyoruz. İlk etabını İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’de başlattığımız hizmete Afyonkarahisar, Sakarya, Eskişehir, Balıkesir ve Tekirdağ’ı da ekledik. Önümüzdeki dönemde 10 şehrimize daha GittiGidiyor Express’i taşıyacağız.”

85272.jpg

Bir diğer projeleri GittiGidiyor Akademi’yle ilgili olarak da “Burası e-ticaretle yeni tanışan ya da e-ticarette işini büyütmek isteyen herkesin faydalanabileceği bir alan. 200’den fazla eğitim videosu, yüzlerce blog yazısı ve çeşitli webinarlarla merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtına buradan ulaşılabilirsiniz. GittiGidiyor olarak hız kesmeden çalışmaya ve siz değerli iş ortaklarımızla birlikte büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.