'Gizem'li rollerin oyuncusu olmak için okulunu bıraktı

'Gizem'li rollerin oyuncusu olmak için okulunu bıraktı

Aslen İstanbullu olan Gizem Küçükerol, ilkokulu Gölcük'te okuduktan sonra babasının tayini dolayısı ile geldiği İzmir'de Ekonomi Üniversitesi'ne devam ederken çocukluktan beri hayalini kurduğu oyunculuk için okulunu dondurdu.

Gizem Küçükerol, oyunculuğa olan tutkusunu şöyle ifade ediyor, "Okula başladım ama içimde daima tiyatroya, sinemaya ve oyunculuğa karşı sönmeyen bir ateş vardı. Bunların benim için daha önemli olduğuna karar verdim ve okulumu dondurdum. Şimdi ise İzmir'in önde gelen cast ajanslarından biri olan Berna Ergin Cast Ajansı'nda oyunculuk eğitimi alıyorum." 

img_4666-001.jpg
Dil eğitimi içinde Başkent İletişime gitmeyi düşündüğünü söyleyen Küçükerol, oyunculuk için dil eğitiminin de çok önemli olduğunu vurgulayarak,"İlerde hem oyunculuk hem de dil eğitimi için yurt dışında eğitim alarak sağlam adımlarla ilerlemek ve geleceğe yatırım yapmak istiyorum."

Artık İzmirli olduğunu dile getiren Küçükerol, "Yay burcu olduğum için müzik dinlemeyi gezmeyi,  eğlenmeyi, yüzmeyi, yeni insanlar, kültürler, şehirler tanımayı, arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum. İzmir'in de özelliğinden dolayı her yere yürüyerek ulaşılabiliyor. Yazlık beldeler de şehir merkezine yakın olmasından dolayı kolaylıkla geziliyor" diye konuştu.

img_4670.jpg
Kendine gizemli kadın rollerini yakıştırdığını söyleyen Gizem Küçükerol, oyunculukta gizemli kadın rollerine ayrı bir sempatim var ve kendime bu rolleri yakıştırıyorum. Polisiye de olabilir. Hem güldüren hem de düşündüren tarzda rollerde hoşuma gidiyor. İsmimde olduğu gibi. Eğitimimi aldıktan sonra bu roller dışında her rolünde altından  kalkabileceğimi düşünüyorum. İstekli ve azimli bir insanım yapabileceğime inanıyorum. Tiyatroya da merakım var ama daha çok sinema, kamera önü oyunculuğu daha çok istiyorum. Set ortamını yaşamak istiyorum. Kendimi set ortamında daha rahat hissedeceğimi düşünüyorum. Tiyatrolara gidiyorum ve seyretmeyi çok seviyorum. "

Fahriye Evcen'in Bergüzer Korel'in ve Halit Ergenç'in oyunculuklarını çok sevdiğini ve başarılı bulduğunu dile getiren Küçükerol,  "Şimdi Kanatsız Kuşlar ve Şevkat Yerimdar'ı izlemeyi çok seviyorum; bu dizilerin konularını seviyorum sıcak samimi  ve hayatın içinden olaylar olarak görüyorum" dedi.

img_4751.jpg
Şimdiye kadar hiç bir platformda yer almayan ama eğitimini tamamladıktan sonra tiyatro ya da sinemada yer almak isteyen Gizem Küçükerol, "Kendimi ekranda görmek istiyorum çünkü bende o istek ve azim var. Eğitimini aldıktan sonra başarılı olunacağını düşünüyorum. Bende bu istek ve sabır var bir sene iki sene fark etmez eğitimimi alıp kendimi ekranlarda izlettirmek istiyorum" diye konuştu.

İzmir'in önde gelen cast ajanslarından biri olan eski gazeteci Berna Ergin'in sahibi olduğu Berna Ergin Cast Ajansı'nda eğitimlerine devam eden Küçükerol, "Sadece ajans olarak görmüyorum burada tam bir aile ortamı var, Berna hanımda eşi de sıcak kanlı, çok çalışkan ve saygılı insanlar. Kurstaki hocalarım ve arkadaşlarımı da aile olarak görüyorum. İleride bu duyguları set ortamında da yaşamak istiyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.