Gmail Android uygulaması için yeni özellik!

Gmail Android uygulaması için yeni özellik!

Gmail Android uygulaması seçenekleri genişletiyor

Gmail’in web versiyonunun yeniden tasarlanmasından bu yana pek de uzun bir süre geçmedi. Ayrıca  web versiyonu yalnızca yeni bir görünüme değil, aynı zamanda yeni özelliklere de kavuştu. Şimdi ise sıra, Gmail Android uygulaması için yeni özelliklerde.

Gmail’in Android mobil uygulaması, bir süredir kaydırma hareketlerini destekliyor. Ancak sunulan seçenekler oldukça sınırlıydı: “Okundu / okunmadı olarak işaretleme veya arşivleme / silme.”

Gmail 8.5.20 sürümü ile Google, kullanıcılara, sola veya sağa doğru kaydırma yaparken kaydırma hareketinin ne işe yarayacağını seçmek için beş farklı seçenek sunmaya başladı.

Güncelleme ile sola ve sağa kaydırma hareketlerini özelleştirmek mümkün. Bu özelleştirmeler ise: “Arşivleme, silme, okundu / okunmadı olarak işaretleme, taşıma ve sessize alma.”

Seçenekler, ilk olarak uygulamanın daha eski bir sürümünde tespit edildi ancak şimdi herkes tarafından kullanılabilir hale getiriliyor.

Eğer bu hareketleri seviyorsanız, yeni seçeneklerin gelen kutunuzun içeriğiyle uğraşmayı çok daha kolay hale getirmesi sizi memnun edebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.