Gmail artık gönderilen e-postaları geri alabilecek

Gmail artık gönderilen e-postaları geri alabilecek

Gmail'in kullanıcıları yazım hataları ve yanlış sözlerden koruyan masaüstündeki Geri Al özelliği Android uygulamasına da geliyor. kullanıcılara, hata yaptıklarını düşündükleri bir iletiyi 10 saniye içinde geri almalarını sağlıyor.

Android'in Gmail uygulaması, site tabanlı büyük kardeşinden yeni bir özellik daha aldı. Gmail'in 8.7 sürümüyle Android için Gmail artık gönderilen e-postaları geri alabilir. Eğer önemli bir şeyi son dakikada geri almak istiyorsanız bunları düzeltmek için fazladan birkaç saniyeniz daha olacak. 

Google'ın Geri Al özelliği yıllardır Gmail’ın web versiyonunda bulunuyor. Yeni gelen özellikle kullanıcılar, hata yaptıklarını düşündükleri bir iletiyi 10 saniye içinde geri alabilecek.

Daha önce Google’ın Inbox uygulamasının iOS ve Android sürümlerine eklenmiş olan geri alma özelliği şimdi Gmail’ın resmi mobil uygulamasını kullananlar için de sunuluyor.

Inbox'ın gönderilen e-postaları nasıl geri aldığına aşina iseniz, Gmail'deki uygulama temel olarak aynı. Gönderilmeden önce iletiyi iptal edebilirsiniz, geçerli e-posta ekranına geri dönersiniz.

Eğer bu aşamadan geçiyorsa ve e-posta aslında "gönderilir" durumdaysa, alıcının bunu almasını yine de durdurabilirsiniz. Gmail’den Gmail’e e-postalar için Google bunları geri çekebilir. Diğer hizmetler, e-postanın gönderilmesinden önce kısa bir gecikme görüyor ve size değiştirme şansı veriyor. Her iki durumda da "geri al" komut istemine dokunun ve e-posta alıcı tarafından görülmeyecektir. Ayrıca geri çekilmemiş taslak için kompozisyon ekranına geri atılacaksınız.

Güncellemenin tüm cihazlara dağıtılmadığı söyleniyor. Eğer Gmail uygulamanız 8.7 numaralı sürüme yükseltildiyse, yeni gelen özelliği görmek için uygulamayı yeniden başlatmanız gerekebilir.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.