Gmail yeni özellikler kazanıyor

Gmail yeni özellikler kazanıyor

Google tarafından Gmail’ın yeni bir blog yazısıyla birlikte kişiselleştirilebilir özellikler kazanacağı duyuruldu. 

Dünyanın en popüler e-posta gönderme hizmeti olan Gmail, yeni akıllı özelliklere ve kişiselleştirme ayarına kavuşuyor. Bu sayede Gmail yeni özellikler kazanıyor.

Google için yayımlanması planlanan yeni özellikler, kullanıcıların kişisel verilerini veri tabanından silmesini sağlayan özelliğe ek olarak geliyor. Kişiselleştirilebilir özellik ile birlikte artık kullanıcılar verileri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olacak.

Akıllı özellikler arasında gelen kutusu kontrolü, akıllı yazma ve akıllı yanıt gibi özellikleri ve dahasını kapsıyor. Bunun yanında Google, Gmail kullanıcıları için Chat ve Meet gibi uygulamaları için sunulacak akıllı özellikleri kapatıp açma özgürülüğü de sunuyor.

Akıllı özellikleri açma/kapama ve kullanıcı verilerini kişiselleştirmek/ kişiselleştirmemek kişiye ayrı bir şekilde sunulacak. Kullanıcıları kendi verileri ve uygulama içindeki hareketlerine odaklanmayı sağlayan Google, bu sayede gizliliği korumayı amaçlıyor.

Yine de bu özellikler hoşunuza gitmediyse Gmail’deki normal aktivitelerinize devam edebilirsiniz. Bahsi geçen özellikler önümüzdeki haftalarda kullanıcıların beğenisine sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.