Gmail'in o sürümü kalkıyor

Gmail'in o sürümü kalkıyor

Geçtiğimiz günlerde Gmail'e yeni bir güncelleme gelmişti. Yenilenen uygulamanın yeni sürümü kullanıcılar tarafından benimsendi. Şu an için uygulama kullanıcılarına eski veya yeni sürüm arasında seçenek sunuyor.

Gmail, Temmuz ayında eski sürümü tamamen kullanımdan kaldırabilir. İşte detaylar... 

Yakın bir zamanda güncellenen ve yeni arayüzü ile kullanıcılar tarafından çok sevilen Gmail uygulaması, eski sürümüne göre kendini ilerletmeyi başardı. Kullanıcılar şu an için uygulamaya eski sürüm ve yeni sürüm olarak giriş yapabiliyorlar. Fakat bunun geçici olacağı söyleniyor.

Gmail, her ne kadar yeni sürümüyle bir başarı yakalasa da, uygulama eski sürümüyle önceden de sorunsuz olarak çalışıyordu ancak görünüm olarak yeni sürüme göre biraz daha düşük kalıyordu.

Hala eski sürümle idare edip bir yandan da aklı yeni sürümde olanlardan ziyade birçok kişi eski sürümü çoktan unutmuş gözüküyor. Büyük olasılıkla Temmuz ayında eski sürümün tamamen kalkacağı yönünde söylentiler var. Eğer yeni Gmail ile tanışmadıysanız, eski sürüm tamamen kalkmadan, şimdiden alışmaya başlamanız yararınıza olacaktır. Başlarda zor gelecek olan yeni sürüm, ilerleyen zamanda daha kullanışlı olduğunu fark edeceksiniz.

Yeni sürümün özelliklerini tekrar hatırlarsak;

Gmail, artık fotoğrafları postayı açmadan görebileceğimiz, gönderileri sonra okumak için hatırlatma şeklinde erteleyebileceğimiz özellikler sunuyor.

Aynı zamanda, postaların gözden kaçmasını engelleyen minik hatırlatmalar da yer alıyor. Ayrıca E-postaların gözden kaçmasını engelleyen minik hatırlatmalar da yer alıyor.

E-postalara daha hızlı cevap vermek adına Akıllı Yanıtlama özelliğine sahip.

Mobil cihazlarda sizin belirlediğiniz önemli e-postalar için bildirimler çoğaldı.

Potansiyel olarak kötü niyetli kaynaklardan gelme ihtimali olan postalarda uyarı metni yer alıyor.

Gmail, geçici e-posta ayarı sayesinde gönderdiğiniz postanın bir süre sonra alıcıdan silinmesini sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.