Gökay Gök, 15 Temmuz gecesine dair tarihe not düştü!

Gökay Gök, 15 Temmuz gecesine dair tarihe not düştü!

Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Gökay Gök, 15 Temmuz 2016 gecesinde yaşananları anlattı.

15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimi hakkında açıklamalarda bulunan Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Gökay Gök, şu ifadeler ile tarihe not düştü:

"Ogün zırhlı birliklerin köprüyü kapattıklarını İstanbul’daki arkadaşlarım arayıp bilgi verdi ne oluyor ülkede diye sorduklarında İhtilal deyip Kuşadası’ndan İzmir'e acil dönerken vatandaşların market banka kuyruklarında biriktiklerini vatanseverlerin kornalar çalıp bayrak salladıklarını, FETÖcülerin sessizce kaçtıklarını, ben Kuşadası’ndan İzmir’e 45 dk yetişip Genel Müdürümün talimatı İle Türkiye’deki kan stoğunun çoğunun kendi bölge kan merkezimizde olmasıyla ,hava ulaşımının kapalı olması nedeniyle kara yoluyla fedakar şoförlerim 5,5 saatte İstanbul ve Ankara’ya kan stoğumuzu ulaştırdık ve o gece demokrasi şehitleri ve gazilerine kullanıldı.

4670bdf2-a6a8-42e2-a2c8-3c0476c35219.jpg

İzmir saat kulesi demokrasi meydanına geldiğimde 90 kişiydik o gece kimler önce geldi hepsi hafızamdadır. İlk gece önce gelmesi gerekenlerin ortada olmadığı ülkücüler devletçiler Atatürkçülerin meydanlara çıktığı o gecenin sonunda TC Silahlı Kuvvetlerin ülkeye hakim olduğunu görünce pozisyon değiştiren 2. 3. günden itibaren meydanlarda en önde siyasi, sözde yardım şov yapanların hepsini izledik. Vatan sağ olsun. 15 Temmuz da ülkemize, milletimize, bayrağımıza ve demokrasimize yapılan hain saldırıya karşı milli birlik ve beraberlik içerisinde kahramanca mücadele ederek ülkemize, milletimize, bayrağımıza ve demokrasimize sahip çıkan halkımıza şükranlarımı sunuyor, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyor,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyorum"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.