Gökcan, Kır Zincirlerini ile listelerde

Gökcan, Kır Zincirlerini ile listelerde

Gökcan Sanlıman, Kır Zincirlerini'yi yeniden yorumlayarak Bayhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımladı.

Pop-rock müziğin başarılı temsilcilerinden Gökcan Sanlıman, konserlerine devam ederken stüdyoda da dur durak bilmeden çalışıyor.

Arka arkaya yayınlamak üzere 3 şarkı hazırlayan Sanlıman, güncellediği soundu ve şarkı seçimleri ile dikkat çekiyor.

Gökcan Sanlıman, bu 3’lemeden ilk olarak ters köşe bir cover olan Kır Zincirlerini'yi Bayhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımladı. Şarkı çıktığı hafta listelerdeki yerini de aldı.

1.jpg

Tarkan’ın ikonik şarkılarından biri olan, sözü ve bestesi de sanatçıya ait Kır Zincirlerini'nin Gökcan Sanlıman versiyonunun düzenlemesini İskender Paydaş ile genç müzisyen Kaan Yavuz yaptı. Şarkının kayıtları ve tüm hazırlığı Paydaş’ın Bodrum ve İstanbul’daki stüdyolarında gerçekleşti. Yeni nesil “Kır Zincirlerini”, bestelerini ender olarak paylaşan ve titizliği ile bilenen Tarkan’dan da beğeni aldı. Gökcan’da; “Değerli şarkını bana emanet ettiğin için sonsuz teşekkür ederim. Benim için anlamı tarif edilemez, umarım layık olabilmişimdir” diyerek Tarkan’a teşekkürlerini iletti.

Gökcan Sanlıman, Live From Fest’ler ile Türkiye ve Avrupa turnesine devam ederken, her cumartesi bir klasik olan Nişantaşı Zihni’de de ekibiyle sahnedeki yerini alıyor. Eğlenceli ve dinamik performanslara imza atan Gökcan, yeni şarkılarını da canlı olarak konserlerinde müzikseverler ile paylaşıyor.

Sanatçı, Tarkan’ın ardından 2024 Ocak ve Şubat’ta yayınlayacağı Teoman ve Şehrazat imzalı sürpriz şarkılarıyla yeni yılı karşılayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.