Gökçe Özyol'a Hapis Şoku

Gökçe Özyol'a Hapis Şoku

Ünlü oyuncuya hapis cezası şoku...

Oyuncu Gökçe Özyol, alkollü araç kullandığı iddiasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra bu cezayı adli para cezasına çeviren mahkeme Özyol'un günlüğü 20 liradan 500 lira ödemesine hükmetti

‘Yahşi Cazibe' adlı dizide canlandırdığı Barış karakteriyle ünlenen sinema ve dizi oyuncusu Gökçe Özyol, 3 ay önce arkadaşlarıyla birlikte yemek yedikten sonra Kadıköy'deki evine arabasıyla giderken trafik polisleri tarafından durduruldu.

Özyol'un 1.57 promil alkollü olduğu tespit edildi. Hakkında alkollü araç kullanmaktan işlem yapılan Özyol savunmasında, "Tahmini iki bira içtim. Sonra da aracım ile evime giderken polisler beni durdurdu. Kesinlikle sarhoş değildim. Araç kullanamayacak ve sürüş yeteneğimi kaybedecek kadar içmedim. Bu kadar fazla promil alkollü çıkacağımı bilseydim kesinlikle araç kullanmaz, bir taksiye binerdim ya da arkadaşıma söylerdim. Pişmanım" dedi.

Savcılık, Gökçe Özyol ‘alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Özyol duruşmalara katılmayınca hakkında yakalama kararı çıktı.

Yakalama kararını basından öğrenin Gökçe Özyol mahkemede savcılık ifadesini tekrar etti. Mahkeme, Özyol'u ‘alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan 25 gün hapis cezasına çarptırdı. Daha sonra bu cezayı adli para cezasına çeviren mahkeme Özyol'un günlüğü 20 liradan 500 lira ödemesine hükmetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.