Gökçek'ten Çocuk Parkına Dair Tartışılacak Sözler

Gökçek'ten Çocuk Parkına Dair Tartışılacak Sözler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Anıtkabir'e inşa edilen çocuk parkına dair konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Anıtkabir'e inşaa edilen çocuk parkına yönelik olarak tartışlacak cümleler kurdu. Anıtkabir'e park kurulmasını eleştirenleri eleştiren Gökçek, Atatürk'ün bir salıncakta sallandığı fotoğrafı paylaşarak  “Türkiye’ye çocuk bayramını hediye eden Atatürk... Çocuğu salıncağa bindiren Atatürk... Hatta bizzat salıncağa binen Atatürk… Siz kalkmış neyin protestosunu yapıyorsunuz? Çocuk düşmanı mısınız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Gençlik Kolları ve Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ı eleştiren Gökçek şu ifadeleri kullandı:

“Ya arkadaş, Türkiye’ye çocuk bayramını hediye eden Atatürk... Çocuğu salıncağa bindiren Atatürk... hatta bizzat salıncağa binen Atatürk… Siz kalkmış neyin protestosunu yapıyorsunuz? Çocuk düşmanı mısınız? Atatürk mezarından kalksa size ne yapacağını ben çok iyi biliyorum” tweetleriyle eleştirisini sürdüren Gökçek, “Siz bu işi Anıtkabir yönetiminden daha iyi mi biliyorsunuz? Siz Atatürk'ü askerden çok mu seviyorsunuz? Oturun oturduğunuz yerde” dedi.


"Aylin... Tezcan... Eğer çocukları kıskanıyorsanız, Ankapark’ta büyüklere de kaydırak ve salıncak yaptık çnümüzdeki 23 Nisan’da gelin binin.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.