Gökhan Gönül, Fenerbahçe Defterini Kapattığını Açıkladı

Gökhan Gönül, Fenerbahçe Defterini Kapattığını Açıkladı

Yeni adresini de işaret etti.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, yeni sezonda sarı lacivertli takımda forma giymeyeceğini açıkladı.

Fotomaç Gazetesi Yazarı Emre Bol'a konuşan ve Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olan Gökhan Gönül, "Yeni sezonda Fenerbahçe'de oynamayacağım. EURO 2016 bitmeden hiçbir takıma imza atmayacağım, ilk tercihim Avrupa" dedi.

fft104mm4172669

Emre Bol'un, A Spor canlı yayınına telefonla bağlanarak yaptığı açıklama şöyle:

"SORUN PARA DEĞİL"

"Yaklaşık 15 dakika önce Gökhan Gönül ile telefonda konuştum. Bana kesinlikle artık Fenerbahçe ile ilişkisinin kalmadığını, ilişkisinin tamamen koptuğunu ve artık Fenerbahçe'nin oyuncusu olmadığını net bir şekilde söyledi. Üzgün olduğunu söyleyebiliriz Gökhan'ın. Sorunun para olmadığını artık herkes net bir şekilde biliyor. Biz de dilimiz döndüğünce anlattık, gazetemizde yaptığımız haberlerle bunu anlatmaya çalıştık. Kesinlikle sorun para değil, kendisinin de söylediği zaten bu. Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisini hiç aramaması, bu transferde istekli davranmaması Gökhan'ın Fenerbahçe ile ilişkisinin kesilmesindeki en büyük etkenlerden bir tanesiydi."

"ÖNCELİĞİ AVRUPA"

"Beşiktaş'a mevzuları geçiyor ama bir kere şunu net olarak söyleyelim; Gökhan Gönül, Avrupa Şampiyonası bitmeden hiçbir kulübe imza atmayacağını söyledi. Önceliğinin eğer iyi bir turnuva dönemi geçirirse büyük bir Avrupa kulübünde futbol hayatına devam etmek olduğunu söyledi. Ama tabi Avrupa kulübü olmazsa Beşiktaş da Galatasaray da olabilir. Artık bundan sonra Gökhan Gönül bonservisi elinde önemli topçulardan bir tanesidir. Artık herkesin ilgisi Gökhan Gönül üstünde olacaktır bu saatten sonra."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.