Göksel İzmir'de sahneye çıktı

Göksel İzmir'de sahneye çıktı

Göksel, İzmir Kültür Park Açık Hava Tiyatrosunda sevenleriyle buluştu. 22 yıllık hit şarkılarıyla kulakların pasını sildi.

Türk pop müziğinin güçlü kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, dün gece İzmir Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu konseri için sahnedeydi. İki saat boyunca kendi yazdığı şarkılar ve yorumladığı coverları İzmirliler ile birlikte söyleyen sanatçı sahnede çok eğlendi ve "Niyet ediyoruz, bu sonbahar depresyona girmiyoruz." diyerek 22 yıllık hit şarkısı Depresyondayım ile geceyi renklendirdi. Göksel, Sudi Etuz imzalı mavi elbisesi ile göz kamaştırırken, sahnede çok şık ve zarifti.

gk.jpg

SEZEN AKSU VE ONNO TUNÇ'U TAM YERİNDE ANDI.

"Sezen Aksu Benim Müzik Annemdir."

"Kurşuni Renkler En Çok İzmir'e Yakışır"

İzmir'in her zaman kendisinde özel bir yeri olduğunu dile getiren Göksel, Kültür Park Açık Hava konserinin sonunda bir klasik olarak alkışlarla sahneye geri döndü. Seyircinin yoğun isteği üzerine "Kurşuni Renkler" şarkısını söylemeden önce şarkıyı Sezen Aksu’ya ithaf ederek “Burası, benim ikinci annemin, müzik annem Sezen Aksu’nun doğduğu şehir. Bu şarkıyı da ilk albümüm için hediye eden Onno Tunç ve O'dur. Onlara buradan selam olsun. Buraya gelip Sezen’imin bana hediye ettiği şarkıyı söylemeden gidemezdim, bu şarkı en çok İzmir’e yakışır” dedi. Sanatçı konserlerine bu hafta sonu tekrar İstanbul ve İzmir ile devam edecek.

gk1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.