GÖKSEL ŞARKILARINI MİNİK KALPLER İÇİN SÖYLEDİ

GÖKSEL ŞARKILARINI MİNİK KALPLER İÇİN SÖYLEDİ

Dokuz Eylül Rotary Kulübü "Minik Kalplere Dokun" Projesi kapsamında Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) yararına Sanatçı Göksel'in en güzel şarkılarından oluşan bir konser gerçekleştirildi.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge'ye bağlı Dokuz Eylül Rotary Kulübü dönemin ilk konserini Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde minik kalplere dokunmak için yapıldı.

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı İrem Hepkorucu "Rotary 2440. Bölge'nin 'Yaşam Boyu Öğrenmede Fırsat Eşitliği' dönem temasını; yaratıcı, sorgulayıcı, katılımcı ve bilimin ışığında hareket eden eğitim sistemiyle çalışan Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) yararına çocukların da çok sevdiği bir sanatçı olan Göksel ile bir konser düzenlemek istedik. Konserimizin gerçekleşmesinde destek veren Bölge Federasyon Başkanımız Lütfi Demir'e ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.


Konserin açılışında konuşan Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Lütfi Demir ise "Bizler yaşam boyu öğrenme modeliyle toplumların gelişmesine katkıda bulunmayı hedefledik. İşte tam da bu süreçte fırsat eşitsizliğinin olmadığı, nitelikli, çağdaş, bilimsel eğitim modelini kendisine ilke edinmiş Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) yararına bugün buradayız. Konseri düzenleyen Dokuz Eylül Rotary Kulübüne, bizi kırmayarak bu konseri veren Sevgili Göksel'e ve başta Rotary ailesi olmak üzere bu konserin gerçekleşmesinde katkı koyan, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.


Çocuklarla sahnede olmanın duygulandırıcı olduğu kadar eğlenceli olduğunu da dile getiren Göksel, böylesi önemli bir projede yer alarak Minik Kalplerin eğitimine destek olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Konser, Göksel'in “Denize Bıraksam” ve “Senden Başka” şarkılarını EÇEV’li çocuklarla birlikte sahnede söylemesiyle sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.