Göksel'e Anlamlı Hediye

Göksel'e Anlamlı Hediye

Samsunspor'un "Tarihin En Ağır Forması" başlıklı, "kadına şiddete hayır" temalı ve satışından elde edilen geliri kadın derneklerine bağışladığı özel mor forması ünlü sanatçı Göksel adına hazırlandı.

“Live From Samsun Fest”' Bayhan Müzik organizasyonuyla, 12 ve 13 Ağustos'ta, 6 farklı sanatçının katılımı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Doğupark Amfi sahnesinde gerçekleşti. Türkiye'nin rockstarı Teoman, pop müziğin güçlü kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, rock müziğin köklü gruplarından Yüksek Sadakat, yazdığı şarkılar ve performansı ile adından söz ettiren Güliz Ayla ile yeni nesil alternatif rock müziğin temsilcilerinden Gökcan, Sanlıman ve Batu Akdeniz iki günde Samsunlu gençlerle buluştu. Erken saatlerde kuyruklar oluşturan Live From Samsun Fest takipçileri sanatçıların birbirinden hit şarkıları ile müzik ve eğlencenin tadını çıkarttı.

515.jpg

Göksel'e Anlamlı Hediye

Festivalin kapanışını yapan, şarkıları ile festival alanındaki izleyicilere unutulmaz bir yaz gecesi yaşatan Göksel'e anlamlı bir hediye verildi. Samsunspor'un "Tarihin En Ağır Forması" başlıklı, "kadına şiddete hayır" temalı ve satışından elde edilen geliri kadın derneklerine bağışladığı özel mor forması ünlü sanatçının adına hazırlandı. Göksel; "Samsun'a gelmekten çok mutluyum, bu forma için de çok teşekkür ederim. Kadına, çocuğa, hayvana, doğaya, savunmasız her canlıya şiddetin son bulmasını istiyoruz. Hepimiz canlıyız, kimse kimseden üstün değil. Samsunspor'a da bu farkındalığı için teşekkür ediyoruz. Şiddetin her türlüsüne hayır!" diyerek "Göksel" yazılı "55" numaralı formasını aldı. Gece Göksel şarkıları ile devam etti.

85895.jpg

Samsun'un ardından Live From serisi bu kez 19 Ağustos'ta İstanbul Kadıköy'e geliyor. Festival Park Kadıköy'de gerçekleşecek olan tek günlük festivalde Batu Akdeniz, Yüksek Sadakat, Göksel ve Teoman İstanbullu müzikseverler ile buluşacak. Live From serileri Türkiye genelinde devam edecek. Konserlerin biletleri passo'da satışta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.