Gölcük Gölü’ndeki sazlıklar temizleniyor

Gölcük Gölü’ndeki sazlıklar temizleniyor

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Göl kenarı rekreasyon projesinden sonra, göldeki sazlıkların temizlenmesi konusunda çalışmalara başladı.

Kentin sosyal, kültürel ve turizm konusundaki gelişimine yönelik projeleri uygulayan Ödemiş Belediyesi Gölcük Göl kenarı rekreasyon projesinden sonra, göldeki sazlıkların temizlenmesi konusunda çalışmalara başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürü Dr. Yunus Emre Dinçaslan ve Bayram Şakar ile Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Aydın , Doç. Dr. Ali İlhan  konuyla ilgili Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti. Başkan Mahmut Badem ve gelen ekip, Gölcük gölünde yerinde inceleme yaptı.
 
Başkan Mahmut Badem; “ Gölcük mahallemizin doğa güzelliklerinin korunarak, turizme açılması konusunda projelerimizi uyguluyoruz. Geçtiğimiz yıl göl kenarı rekreasyon alanının 1. etabını gerçekleştirdik.  2. Etap çalışmalarımız devam ederken Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi işbirliği ile sazlıkların temizlenmesi konusunda görüşmeler yaptık. Çalışmalar kısa sürede başlayacak. Gölcük, doğası, kültürel zenginlikleri ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni görünümüyle turizm açısından önemli bir bölge olacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.