GOLD kız çocuklarına destek verdi

GOLD kız çocuklarına destek verdi

GOLD’un daveti ile dernek binasında bir araya gelen 150’den fazla yardımsever birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının geliri, öğrencilere yardımda kullanılacak.

Kahvaltıya Eski Gençlik ve Spor Bakanlarından Yüksel Çakmur, İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Müjde Harput, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz, üniversitelerden bilim insanları, kurum yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda yardımsever katıldı.

220-8208-1.jpg
Dernek Başkanı Serdar Yavaşoğlu derneğinin adını Geleceğim Ol Derneği olarak koyduklarını ve adına yakışır çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Yavaşoğlu, derneğinin 150 üyesi, 180 düzenli bağışçısı olduğunu belirterek şöyle konuştu. “GOLD olarak yalnız yaşayan kadınların kız çocuklarını okutmayı önemsiyoruz. Bugün 150’den fazla yardımseverimiz ile kahvaltıda buluştuk. Bu kahvaltıdan elde edilen gelir, derneğin yardım fonuna aktarılacak. Bu yıl 90 öğrenciye burs veriyoruz. Sadece burs değil, ailelerin ekonomik sıkıntısı varsa gıda ve eşya yardımı yapıyoruz. Evlatlarımıza, İngilizce, Almanca, Satranç, Resim, Basket, Diksiyon, etüd gibi derslerde yardımcı oluyoruz. Sosyalleşmeleri için, denize, tiyatroya, müzelere, Karşıyaka ‘nın basket maçlarına, Anıt Kebir’e, Çanakkale’ye gibi geziler düzenliyoruz. Bağışçılarımız, üyelerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile 500 kişilik kocaman bir aile olduk.’

220-8178-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.