Gonca Elibol'a "Yılın en'leri" ödülü

Gonca Elibol'a "Yılın en'leri" ödülü

Yılın En iyi Kurumsal Yönetim danışmanı ve eğitmeni : Gonca Elibol

Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl İzmir’de düzenlenen birçok ünlü simanın konuk olduğu, “KırmızıTürk Medya Ödülleri” izmir Ödül Töreni, İzmir Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesinde Gerçekleştirildi.

KırmızıTürk Ödülleri sahiplerini buldu!

Seçici kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en iyilerin ödül aldığı tören özgün kategorilerde ödül verildi. Türkiye’de özellikle haber spikerliği ve sunuculuk alanında en özgün platformlardan birisi olan KırmızıTürk’ün ödüllerinde bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini buldu.  KırmızıTürk Haber Kurucusu Cengizhan KAYA,  tarafından düzenlenen www.kirmiziturkmedya.com üzerinden oylamaların gerçekleştirildiği ödül töreni ünlü sunucu Deniz Ölgün ve Alihan Altıtaş’ın sunumuyla gerçekleşti. Tören İzmir Konak Belediyesinin büyük desteği ve ev sahipliğinde gerçekleşti.

KırmızıTürk İzmir Ödülleri İlklere Sahne Oldu! Kurumsal Yönetim Danışmanlığında İlk Ödül!

Türkiye’nin en iyilerinin buluştuğu ödül töreninde Türkiye’de ilk defa Kurumsal Yönetim danışmanlığı alanında da ödül verildi. Türkiye’de Kurumsal Yönetim danışmanlığı denilince ilk akla gelen isimlerden olan İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanı Eğitmen gazeteci yazar Gonca Elibol özellikle geçtiğimiz yıl farklı şehirlerde “Senin Kariyerin” markası ile gerçekleştirdiği eğitim çalışmaları ve Kurumsal yönetim anlamındaki pek çok etkinlikle dikkatleri üzerine çekmişti. İş Dünyasında Başarı için Astların ve Üstlerin Rolü ve Pozitif etki isimli kitaplarının yazarı Gonca Elibol bu ödülle alanındaki başarısını tescillendirdi. Gecenin en şık ve güzel isimlerinden birisi olan Gonca Elibol Yılın En iyi kurumsal yönetim danışmanı ve eğitmeni ödülünü KırmızıTürk kurucusu Cengizhan Kaya’nın elinden aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.