Gonca Vuslateri: “Çocuğumu Çöpe Atıyorum"

Gonca Vuslateri: “Çocuğumu Çöpe Atıyorum"

Gonca Vuslateri: “Lafa Giriyor… Bak Girdi!”

Hafta içi her gün Teve2’de yayınlanan Hepsi Bugün Oldu’ya konuk olan Gonca Vuslateri “keşke ben oynasaydım” dediği bir rol almadığını söyledi. Vuslateri televizyon seyrederken içinde oyuncuyla beraber oynadığını anlattı. Oyuncunun önemli bir sahneye gireceğini, bazı klişe teknikleri ve maharetini kullanacağını hissettiğini de söyleyen Gonca Vuslateri’nin televizyon karşısındaki halleri izleyenleri güldürdü. 

Gonca Vuslateri: “Çocuğumu Çöpe Atıyorum ”.

Armağan Çağlayan’ın sunduğu Hepsi Bugün Oldu” programına katılan Gonca Vuslateri, “Anne” dizisinde Şule karakterini oynamayı nasıl ve niçin kabul ettiğini anlattı.  “Şule” karakterini  kendisi için bir mihenk olarak belirleyen, “ ya yaparsın ya da çakılırsın” diye düşündüğünü söyledi. Vuslateri’nin rolü hakkında annesiyle yaşadığı diyaloğu stüdyoda eğlenceli anlar yaşattı. İşte o diyalog!

Gonca Vuslateri’ye Zor Soru!

Hafta içi her gün 17.45’te yayınlanan Hepsi Bugün Oldu programına katılan Gonca Vuslateri’ni sunucu Armağan Çağlayan teste tabii tuttu. Hangi ünlü jönle bir romantik komedide oynamak istemediği sorulunca Vuslateri’nin ilk sözleri eyvah oldu. İşte o soru ve cevap!

Gonca Vuslateri: “Mahkeme Kapısından Gülerek Çıkan Adam İstemiyorum!”

Hepsi Bugün Oldu programına katılan Gonca Vuslateri bir seyirci sorusu üzerine, “Türk erkeğiyle evlenmek istemiyorum” sözüne açıklık getirdi.  Vuslateri, Şort giydiği için bir kadına tekme atan Abdullah Çakıroğlu’na gönderme yaparak “Doğru ceza verilmemiş, mahkeme kapısından gülerek, ağzı kulaklarında çıkan adam”la evlenmek istemiyorum ama doğru erkeği buldum, evlendim dedi.

Oğuz Özyaral: “Nohut, Meme Kanserinden Koruyor”

 Armağan Çağlayan’ın sunduğu, hafta içi her gün teve2 ekranlarından canlı yayınlanan Hepsi Bugün oldu programına katılan Doç. Dr. Oğuz Özyaral  nohut, sumak ve beyaz lahana hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Uzman doktor bu yiyeceklerin kansere karşı kalkan görevi görerek DNA’mızı negatif etkilerden koruduğunu anlattı. Özyaral’a göre nohutu, özellikle meme kanserinden korunmak için haftada en az iki kere tüketmek gerekiyor.

Pınar Altuğ:  “Davetlere bile porselen makyajla gidiyorlar!”

Teve2 televizyonunda yayınlanan Hepsi Bugün Oldu programına katılan Pınar Altuğ,  gündelik hayatında her etten kemikten insan gibi aşırı makyaj yapmadığını söyledi. Meşhurluk klişesinin dışında yaşadığını ifade eden Altuğ, bazılarının davetlere giderken bile porselen, televizyon makyajı yaptığını eklemeyi de ihmal etmedi.

Mete Yarar: “15 Temmuz Süreci Daha Bitmedi”

Hafta içi her gün teve2 ekranlarında yayınlanan Hepsi Bugün Oldu programının dün yayınlanan bölümünde güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar da konuklardan biriydi. 15 Temmuz darbesini konu alan almanak niteliğindeki kitabını anlatan Yarar, 15 Temmuz sürecinin daha bitmediğini, tekrar tekrar mayına basmamak için çok dikkat etmemiz gerektiğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.