Gönül Elçilerinden Bayram Hediyesi

Gönül Elçilerinden Bayram Hediyesi

Tire Kaymakamlığı ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün Tire’de başlattığı yardım eline Gönül Elçileri de dahil oldu. Tire Gönül Elçileri dağ kesimindeki öğrencilere bayramlık kıyafet ve ayakkabı desteğinde bulundu.

 

Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi, Gönül Elçileri Tire Temsilcisi Ceylan Tanrıseven başkanlığında yardım kampanyası bugün Eğridere Mahallesinde devam etti. Gönül Elçileri bugün Eğridere İbrahim Kardiçalı İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek 85 öğrenciye bayram ve karne hediyesi verdi. Özel bir Vakıfın üstlendiği proje kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Gönül Elçileri burada öğrencilerle sohbet edip onlara hediyeler verdi.

Tanrıseven “Bayram Çocuklarla Güzel”

Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Eğridere Mahallesinde çocuklarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü.

“Tire Kaymakamlığı ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün başlattığı kampanya kapsamında bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik. Tire Gönül Elçileri olarak Eğridere Mahallesinde bulunan okulumuzu ziyaret ederek çocuklarımızla bir araya geldik. Bayram onlarla güzel. Bizler de Bayram sevincini onlarla yaşadık. Öğrencilerimize bayram hediyesi verip mutluluklarına ortak olduk. Geleciğimiz olan çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm bizlere yetti.”

img_5369.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.