Gönül Ülkü Özcan'la anılarını yazdılar!

Gönül Ülkü Özcan'la anılarını yazdılar!

Behzat Uygur ve Onur Akay, Gönül Ülkü Özcan'la olan anılarını yazdı.

Dün akşam saatlerinde hayata veda eden, 85 yaşındaki ünlü tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan’ın Ölüm haberi, #GönülÜlküÖzcan hashtag'i ile Twitter gündemine girdi ve trend topic oldu. Sanatçının hayranları, ünlü isimler ve binlerce sosyal medya kullanıcısı, paylaşım yaparak üzüntülerini dile getirdi.
Tiyatro sanatçısı Behzat Uygur, Ülkü ile olan bir anısını yazarken, Ses sanatçısı Onur Akay ise, Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan’la 16 sene önce çekildiği fotoğrafı, Instagram hesabından #tbt hastagh'iyle paylaştı.


BENİM BAŞIM KEL Mİ?
Onur Akay: Bugünkü #tbt #GönülÜlküÖzcan ve #GazanferÖzcan'la olsun. Gönül Ülkü, nur içinde uyusun. Kuruntu Ailesi perdeleri kapattı! 16 sene önce tanışmıştık! O yıllarda kaset, henüz plak gibi antika bir eşya olmamıştı. Bir menajer arkadaşıma kasetimi imzalarken Gazanfer Bey, "O kasetten bende istiyorum." demişti ve hemen çantamda olan diğer kaseti kendisine armağan ettim. Bu sefer Gazanfer Bey, "Neden bunda imza yok, benim başım kel mi?" dedi. Hemen imzaladım ve Gazanfer Bey kaseti Gönül Hanım'a vererek, aynı Kuruntu Ailesi'nde olduğu gibi, "Gönül, kasete bir bak senin adını da yazmış mı?" dedi. Ne büyük değer sizinle tanışmış olmak. Kavuştular, sonsuzlar ve bıraktıkları eşsiz miras, dev gibi sevgimizle yaşayacak. Çok özleyeceğiz çok! Alkış sesiyle uyuyun. Fotoğrafta, Toron Karacaoğlu da çıkmış...


NE HANIMI TEYZE DESENE!


Behzat Uygur: Gönül Ülkü’yü kaybetmişiz. Çocukluğumdan beri hanım diye hitap ettim. Ne hanımı teyze desene derdi. Gerçek bir hanımdı. Mekanı cennet olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.