Gönüllerin gönüllü dostu

Gönüllerin gönüllü dostu

Geleneksel tatların ustası Kırçiçeği, Türkiye genelindeki 20 şubesinde 11 ayın sultanı Ramazan'da misafirlerini hem iftar hem de sahurda ağırlıyor.

Geleneksel tatların ustası Kırçiçeği, Türkiye genelindeki 20 şubesinde 11 ayın sultanı Ramazan'da misafirlerini hem iftar hem de sahurda ağırlıyor. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Kırçiçeği ailesi olarak en büyük gururumuz gönüllerin dostu oluşumuz. Sosyal sorumluluk projelerimizle topluma değer katıp, insanlara mutluluk verirken onlar da bizi kalplerindeki en güzel yere taşıdı. 32 yıl önce kurulduğumuz zaman gelen Kırçiçeği'nin lezzet aşıkları, bugün sofralarımıza çocuklarıyla, gelinleriyle, teyzeleri, amcalarıyla konuk oluyor. Ailemiz giderek büyürken, geleneksel lezzetlerimizin genç kuşak tarafından da beğenilmesi bizi ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Kırçiçeği'nin yine bir başka geleneği olan iftar davetlerinin ilki dün Mavişehir Şubesi'nde gerçekleşti. İş dünyası ile ilçenin önde gelen kurum temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı iftarda konuşan İpbaş, “Ramazan-ı Şerif; insanlar arasında dayanışma ve paylaşma duygularının, dostluk ve kardeşliğin, yardımseverliğin en değerli noktaya çıktığı aydır. Hem ruhumuzu hem bedenimizi terbiye ederken ülke olarak birlik ve beraberliğimizin de en yüksek seviyeye ulaştığı bu ay, aslında Kırçiçeği'nin ana ilkelerinden biridir. Biz sadece emsalsiz lezzetler değil hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizle de ülkemize fayda sağıyoruz” dedi.

“BU İYİLİKLERİ HEP BİRLİKTE YAPTIK”
İpbaş ailesi olarak 24 derslikli Kırçiceği Anadolu Lisesi'ni eğitim hayatına kazandırdıklarını, Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde yapılan hasta konuk evi için KİTVAK'a destek verdiklerini belirten Meryem Dilşad İpbaş “Çanakkale zaferinin anlatıldığı Çanakkale Yolun Sonu filminin ana sponsoru olarak ülke değerlerine sahip çıktık. Karacasululu Demirci Mehmet Efe'nin hayatının anlatıldığı kitabı 30 bin adet bastırarak kültür hayatına kazandırdık. Cem Yılmaz'ın İftarlık Gazoz filminin de yine ana sponsoru olarak kültür hayatının içinde yer aldık” dedi. Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile kadın sporcuları desteklediklerine de dikkat çeken İpbaş, “HAYTAP ile sevimli dostların her gün yanında yer alıyoruz. Bursa'da lösemi hastası 5 yaşındaki Ela Taşçı için 800 çalışanımızla bağış için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beyan ettiğimiz yüksek kazanç ile İzmir Ticaret Odası tarafından altın madalyaya layık görüldük. İşte tüm bunları 32 yıldır bizi hiç yalnız bırakmayan Kırçiçeği lezzet aşıklarıyla yaptık. Sizler oturduğunuz Kırçiçeği sofrasından kalkarken gönülleri de kazanarak kalkıyorsunuz” diye konuştu.

Taze, doğal ve kaliteli malzemelerle hazırlanan Kırçiçeği lezzetlerinin Ramazan ayında da gurme damaklara hitap ettiğini belirten İpbaş, “İftar ve sahur vakitlerini lezzet şölenine dönüştürmek isteyenler, dostlarıyla birlikte İzmir'den İstanbul'a, Bodrum'dan Marmaris'e, Çeşme'den Eskişehir'e, yurdun dört bir yanındaki Kırçiçeği restoranlarında buluşuyor. Biz kalpleri iyilik için atan sizlerle yolumuza yeni gönülleri kazanmak için devam ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.