Gönüllü muhabirler bildiriyor, Radyo Trafik İzmir duyuruyor

Gönüllü muhabirler bildiriyor, Radyo Trafik İzmir duyuruyor

​​​​​​​Radyo Trafik İzmir, yayın hayatına başladığı Ekim ayından bu yana dinleyenlerine zaman kazandırmanın yanında kent içi ulaşımında yaşanan sıkıntıları çözmek adına da önemli bir görev üstleniyor

Binlerce gönüllü muhabirimizden gelen ihbarları tek tek değerlendirip, yetkililere aktarıyoruz. Çözüm sağlayan yetkililere teşekkürlerimizi iletirken, İzmirlinin sesi olmaya da devam ediyoruz.

YAPANIN YANINA KAR KALIYOR

Gönüllü muhabirlerimizden Murat A. der ki; “Burası Poligon Mahallesi 123. Sokak… Bu araç her gün buraya park ediyor, mahalleli sileceğini kaldırıyor, camına not yazıyor ama o bildiğini okuyor. Engelli rampasını kapatıyor, çocuk arabasıyla gelen geçemiyor. Herhangi bir yaptırım yok, yapanın yanına kar kalıyor. Siz aktarırsanız belki o zaman bir şeyler yapılır.”

D:\HAKAN\SORUNLAR\28 ocak\MURAT AMCAOGLU.jpg

Duyarlı İzmirlilerden buna benzer pek çok şikayet alıyoruz. Kaldırımlara, engelli rampalarının önüne park etmeyi alışkanlık haline getiren sürücüleri Radyo Trafik İzmir olarak biraz daha duyarlı davranmaya, bunu alışkanlık haline getirmiş olan sürücüler için de yetkilileri gerekli yaptırımları uygulamaya davet ediyoruz. 

UZUN SÜREDİR BU ŞEKİLDE DURUYOR

D:\HAKAN\SORUNLAR\28 ocak\SULEYMAN_BEY 2.jpg

Süleyman Bey’den Radyo Trafik İzmir haber merkezine gelen şikayet ise şu şekilde: “Karabağlar’da Zeyrek Petrolün yan tarafından girilen sokakta çalışmalar 10 günden beri bu şekilde duruyor, büyük yarıklar oluşmuş. Araçlar için tehlike arz ediyor.”

BAYRAKLI’DA TEHLİKELİ ÇUKUR

D:\HAKAN\SORUNLAR\28 ocak\HALUK GURLEYEN.jpg

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan Akın Kıvanç Sokak'ta yolda tahribat meydana geldiği yönündeki ihbar ise Haluk Bey’den… Gönüllü muhabirimiz, bu fotoğrafı çektikten bir gün sonra gönderdiği mesajda, çukurun çevresinde, vatandaşların kendi imkanıyla koyduğu uyarıcıların da kalktığını, daha da tehlikeli bir hal aldığını bildirdi. Tehlike arz eden çukur için herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan gerekli tedbirlerin alınması gerekiyor.

“SU BİRİKİNTİSİ” DEMEK HAFİF KALIR

Son günlerde İzmir’e rekor düzeyde düşen yağmurlar hayatı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kentin bir çok bölgesinde su birikintileri mevcut. Yayınlarımızda sürekli sürücüleri temkinli olmaları konusunda uyarıyoruz ama bazı bölgelerdeki su birikintileri de rekor düzeye ulaştı.
 

D:\HAKAN\SORUNLAR\28 ocak\MYVIA SU (1).jpeg

Hal böyle olunca gönüllü muhabirlerimizden şikayetler de art arda geliyor. Bunlardan biri; Bornova Kazım Dirik Mahallesi'nde bulunan MyVia 414 B Blok otopark girişinde oluşan bu su birikintisi (!) Yayaların geçmesinin mümkün olmadığı yolda araçlar da geçmekte zorluk yaşıyor. Gönüllü muhabirlerimiz, her yağmurda burada aynı sorunun yaşandığını, birçok kez talepte bulunmalarına rağmen sonuç alamadıklarından yakınıyor. 

RADYO TRAFİK İZMİR DUYURDU, SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Radyo Trafik İzmir olarak, daha önce de bir çok kez gönüllü muhabirlerimizden gelen ihbarları haberleştirip, yetkililere ulaştırmış ve çözüm almıştık. Yaşanan sorunları çözen yetkililere bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz.

D:\HAKAN\SORUNLAR\28 ocak\DIREK COZUM.jpgD:\HAKAN\SORUNLAR\28 ocak\BORNOVA COZUM.jpegD:\HAKAN\SORUNLAR\28 ocak\MTK TARIHLI.jpg

İZMİRLİNİN SESİ…

Radyo Trafik İzmir, İzmirlinin sesi olmaya devam edecek. Siz de semtinizdeki, mahallenizdeki, sokağınızdaki sorunları iletin, sesiniz olalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.