Google aramaları için büyük güncelleme

Google aramaları için büyük güncelleme

Her yaptığı yenilikle hayatımızı ve alışkanlıklarımızı değiştirmeyi başaran Google, bu sefer aramalar sayfası için önemli bir güncelleme yayınlayacak. Google aramaları, yeni gelecek özellikle bakalım nasıl değişecek.

Daha önce, gitmiş olduğunuz mekanları yorumlayabildiğiniz sistem, tüm Google aramalarına yayılacak şekilde genişletiliyor. Alışılandan farklı olarak, artık Google aramalarına yorum yapılabilecek. Özellik, bir duyuru ile yayınlanmamış olsa da, Google bu özellik için resmi bir sayfa hazırlamış.

Buradan görebileceğiniz üzere, Google aramalarına  yorum bırakabileceğiniz ve nasıl yapabileceğiniz net bir şekilde belirtilmiş.

Peki bu özellik nasıl bir fayda sağlayabilir? 

Aramış olduğunuz içeriği bulamıyor iseniz, daha önce aynı aramayı yapmış ve farklı bir şekilde bilgiye erişmeyi başarmış kullanıcıların yorumlarından faydalanabilirsiniz veya güvenli olup olmadığını merak ettiğiniz bir servisin, sitenin veya ürünün yorumlarını, ekstra sitelere girmeden direkt olarak Google üzerinden görebilirsiniz. Bunlar şimdilik bizim aklımıza gelen faydalar, özellik yaygınlaştıkça, farklı kullanım alanları da olacaktır diye düşünmekteyiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.