Google Asistan arayüzü değişiyor! Artık daha şık olacak

Google Asistan arayüzü değişiyor! Artık daha şık olacak

Google, yapacağı güncelleme ile Google Asistan uygulamasına yeni özellikler getirecek. Güncelleme ile ilgili detaylara gelin bir göz atalım.

Geçtiğimiz yıl, telefonlarda bulunan Google Asistan güncellenmiş, yeni dil seçeneklerine kavuşmuş ve yeni arayüz tasarımıyla kullanıcıların karşısına sunulmuştu. Yenilikler arasında anlık arayüz görselleri, yeni buton tasarımı gibi özellikler vardı. Google bu güncellemenin yayınlanmasından yaklaşık bir sene sonra, yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlamayı planlıyor.

Güncellemenin odağı “daha iyi görsel yanıtlar ve bir bakışta eksiksiz bilgi” olacak. Kartlar özelliği, artık daha fazla ön planda olacak. Geçen yıl hava durumu ve akıllı ev kontrolleri gibi bazı kartlar güncellenirken, diğerleri henüz yenilenmemişti. Yapılacak bu yeni güncelleme ile birlikte diğer özelliklerde yeni görünümüne kavuşacak.

Asistan, şu an ki hali ile daha yazıya yönelik sonuçlar göstermekte. Fakat yapılacak güncelleme ile birlikte arama sonuçlarına görsel öğelerde eklenecek. Böylece kullanıcıların daha rahat bir şekilde aradıklarını bulmaları sağlanacak.

Tüm bu özellikler dışında Google Asistan, Google üzerinden bir arama yapmak istediğinizde size tek kare üzerinde daha fazla sonuç gösterecek. Bu da görsel alanda yapılacak geliştirmelerden. Borsa uygulaması, en yakın restoranlar, renk paleti bulma gibi özelliklerde yeni görünümüne kavuşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.