Google Asistan beklenenden erken geliyor!

Google Asistan beklenenden erken geliyor!

Geçtimiz saatlerde sizlerle bir haber paylaşmış ve merakla beklenen Google Asistan’ın ülkemiz için çıkış tarihini açıklamıştık. Aradan geçen 15 saatin sonunda yepyeni bir gelişme yaşandı ve Google Türkiye planını erkene çekmeye karar verdi.

Takvim, planlayıcı, internet, arama ve daha birçok alanda Android telefonunuzun eli, gözü, kulağı olacak Google Asistan çok kısa bir süre içinde sizinle olacak. Google Asistan 15 Aralık‘ta -yani yarın- tüm Android kullanıcıları için aktif olacak. iOS kullanıcıları ise Türkçe Google Asistan’dan yararlanmak için Ocak ayını beklemek zorundalar. Uygulama yarın otomatik olarak güncellenecekken, sorun yaşayanların bu işlemi elle yaparak, Google uygulamasını güncellemesi gerekiyor.

Google Asistan tüm akıllı telefon kullanıcıları için sunulacak!

Google Asistan, Türkiye’deki her kullanıcıya açılmış olacak. Hatta şimdiden güncellemeyi erkenden alıp, asistanı kullanmaya başlayanlar bulunuyor. Google Asistan‘ın 300 farklı yeteneğinin 250’sini ülkemizde kullanabileceğiz.

Google’ın yapay zeka sistemi veri tabanının Google direkt bağlı olması sayesinde çok geniş bir ağ içerisinden bilgileri çekebiliyor ve böylece size gerçek bir asistan olabiliyor.  Artık yenilenen bir arayüze sahip olan asistan akıllı ekranlar özelliği sayesinde de Haritalar, Takvim, Duo ve Fotoğraflar gibi Google hizmetlerinde de çalışabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.