Google Chrome'a yeni özellik!

Google Chrome'a yeni özellik!

Android için Google Chrome Tarayıcı uygulamasının karanlık mod ve şifre üreticisi özelliği bulunan 75. sürüm güncellemesinden bahsetmiştik. Beta güncellemesi ile yeni bir özellik daha eklenmiş oldu.

Chrome’da yer alan Işık Modu, Pil Tasarrufu’nun açık olup olmamasına bakılmaksızın her zaman siyah metni beyaz arka planda tutuyor ve Koyu Mod’da her zaman siyah bir arka plan üzerinde beyaz metin bulunuyor.

Chromium Blog’a göre Android için Chrome Tarayıcı’nın beta sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bir web sayfasının bazı kısımlarının siz aşağı doğru kaydırana kadar yüklenmemesi olarak adlandırılan “lazy load” özelliği farklı bir şekile dönüştürüldü. Google,  bu özelliği açılan sayfada görünen içeriğin bitimine yada kaydırılma hareketini algılayacak ve aşağı doğru kaydırmada geri kalan içeriği otomatik olarak indirecek. Bu sayede kullanıcı sayfanın geri kalanının yüklenmesini beklemeyecek ve akışkan bir şekilde görüntülemeye devam edecek.

Güncelleştirmenin bir parçası olan bazı yeni özellikler de var. Tarayıcı için karanlık mod etkin olduğu sürece görüntülenen sitenin karanlık mod yapısı yükleniyor. Chrome’daki sekmeler sayfasının sağ üst köşesinde Google profil resminizin olduğu bir daire içinde gösterilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.