Google Duo için yeni özellik geliyor

Google Duo için yeni özellik geliyor

Yaklaşık 3 sene önce kullanıma sunulan Google Duo, diğer Allo’ya göre daha başarılı bir yoldan gidiyor olsa da, hala daha, çok yaygın olarak kullanılan bir uygulama değil.

Google, yeni sunacağı özellikle uygulamanın işlevselliğini ve popülerliğini arttırmak istiyor gibi görünüyor. Pratik arayüzü, hızlı kullanımı ve sunduğu kendine özgü bazı özelliklerle kullanması oldukça kolay bir internet üzerinden görüşme uygulaması olan Duo, kişi listenizde Duo kullanan kişileri direkt olarak size gösteren uygulama, bu sayede sizi arkadaş ekleme zahmetinden de kurtarmış oluyor. Duo uygulaması, yakında grup görüşmesi özelliği ile güncellenerek daha işlevsel bir hale getirilecek.

7 kişiye kadar grup konuşması yapmanıza izin veren Duo, bunun yanında birkaç yenilik daha sunacak. Bu yeniliklerden biri, görüntülü görüşme sırasında, ortamın ışığı yetersiz veya çok fazlaysa, uygulamanın görüntüyü otomatik olarak düzeltmesi.

Güncellemenin henüz ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda net bir tarih mevcut değil. Google, yakında yayınlayacağı çeşitli güncellemelerle,  Duo’ya diğer görüşme uygulamalarında bulunmayan özellikler ekleyerek rekabeti kızıştırabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.