Google duyurdu! Play Pass geliyor!

Google duyurdu! Play Pass geliyor!

Google Play Pass abonelik hizmeti doğrulandı

Bir süredir konuşulan Google Play Pass abonelik hizmeti sonunda birinci ağızdan doğrulandı. Google, Play Store’daki uygulamalar için devreye alacağı yeni abonelik hizmetini onayladı. Şirket, bu hizmet ile birlikte Android kullanıcılarının ücretli uygulamalara ve oyunlara aylık ücret karşılığında erişmesinin önünü açacak.

Aylar önce, Google’ın Play Store için yeni bir abonelik hizmeti getirmeye başlayacağı konuşulmuştu. Ortaya çıkan haberler sonunda Google tarafından resmen doğrulandı. Şirket, Twitter üzerinden attığı bir tweet ile zamanın geldiğini söyledi. Play Pass’ın yakında geleceğine işaret etti.

Son zamanlarda mobil oyunlara ve ROG Phone 2 gibi oyuncu telefonlarına artan ilgiyi göre Google, bu pastadan kendine göre bir pay almak istiyor. Google Play Pass da bunun en önemli örneği. Kullanıcılarını bir abonelik planına dahil etmek isteyen şirket, böylece premium oyunlara ve uygulamalara erişebilmeleri için kullanıcılardan aylık sabit ücret alacak.

Daha fazla ayrıntısı şimdilik bilinmeyen servis için aylık bedelin 4.99 dolar olacağı konuşuluyor. 80 Days, Brothers: A Tale of Two Sons, Limbo, ve Stardew Valley gibi oyunların abonelik dahilinde kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor. Daha fazla bilgi için resmi lansmana kadar beklemek gerektiğini hatırlatalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.