Google Files önemli bir özellikle güncellendi!

Google Files önemli bir özellikle güncellendi!

Google tarafından, Android işletim sistemi için resmi olarak sunmuş olduğu bir dosya yöneticisi olan Google Files, önemli ve kullanıcılar tarafından talep edilen bir özellikle güncellendi.

2017 yılına kadar Google, Android işletim sistemi için resmi bir dosya yöneticisi sunmamaktaydı. Android Marshmallow sürümünden sonra, basit de olsa dosyalarınıza göz atabileceğiniz, indirilenler uygulaması ile bütünleşik olarak sunulan dosya yöneticisi sistemle birlikte sunulmuş olsa da, “Files by Google“, 2017 yılında ilk defa ayrı bir uygulama olarak mağazada yerini aldı.

Üçüncü parti dosya yöneticilerini reklam barındırmaları veya benzeri sebeplerle kullanmak istemeyen kullanıcılar, Google Files uygulamasına yöneliyorlar. Hala bazı önemli eksikliklere sahip olan uygulama, yeni aldığı güncelleme ile eksikliklerden bir diğerini daha kapattı.

Bugün yayınlanan güncelleme ile artık Google Files uygulaması, OTG desteğine sahip. Bu sayede, OTG üzerinden bağladığınız cihazların içeriklerini, direkt olarak Files ile görebilmektesiniz.

Daha önce almış olduğu güncellemeler ile dahili medya oynatıcısı gibi özelliklere kavuşan Files, bakalım bundan sonra alacağı güncellemeler ile ne gibi yenilikler sunmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.