Google Fotoğraflar için önemli güncelleme

Google Fotoğraflar için önemli güncelleme

Google Fotoğraflar, resimlerini Google güvencesi altında saklamak ve Google’ın geliştirmiş olduğu yapay zeka özelliklerini fotoğraflarında, günlük olarak kullanmayı seven herkesin beğeni ile kullandığı bir servis.

Özellikle ADSL kullanıcılarının oldukça muzdarip olduğu yavaş yükleme hızları, upload yapmanız gereken servislerin kullanılmasını neredeyse imkansızlaştırıyor. Bunun en büyük sebebi ise, upload yapılırken, aynı interneti kullanan kişilerin interneti kullanmasının imkansızlaşması.

Google, bu kullanıcıları mutlu edecek bir özelliği kullanıma sundu. Daha önce orijinal ve büyük resim boyutu şeklinde ikiye ayrılmış olan fotoğrafların yedekleme kalitesi seçeneklerine bir yenisi daha eklendi. Eklenen modun ismi express fotoğraf kalitesi.

Bu modda yüklenen resimler, tahmin edebileceğiniz üzere, orijinal resim kalitesinden hayli uzakta olsa da, fotoğrafların düşük boyutlara sıkıştırılarak, yavaş yükleme hızlarında bile yüklenebilmesini sağlamakta. Bu sayede, düşük yükleme hızına sahip olsanız bile, siz de Google’ın fotoğraf yedekleme servisinin sunduğu özelliklerden yararlanabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.