Google Fotoğraflar iOS için güncellendi!

Google Fotoğraflar iOS için güncellendi!

Google Fotoğraflar uygulaması, kullanıcılara fotoğraf ve videoları yüksek çözünürlükte depolama imkanı sunduğu için kısa sürede oldukça popüler hale geldi.

Hatırlayacağınız üzere Google Fotoğraflar Android sürümü için geride bıraktığımız Ekim ayında, yayınlamış olduğu güncelleme ile birlikte fotoğrafları düzenlerken Color Pop efektinin ve Bokeh efekti ayarlarının kullanılmasına imkan tanımıştı. Bugün ise yayınlanan güncelle ile birlikte söz konusu özellikler Google Fotoğraflar iOS sürümü içinde kullanıma sunuldu.

Artık iOS kullanıcıları da Fotoğraflar uygulaması üzerinden düzenleme yaparken Color Pop ve Bokeh efektlerini kullanabilecekler. Kullanıcılar uygulama üzerinden artık rahatlıkla bokeh efektini daha az veya daha yoğun hale getirmek için ayar yapılabilecek.

Söz konusu bokeh ayarının, renk ayarlarının yer aldığı fotoğraf düzenleme arayüzüne güncelleme ile eklendiğini de belirtelim.  Böylece yapay zekanın da yardımıyla bokeh (derinlik) efektini kendi isteğinize göre ayarlayabileceksiniz.

Fotoğraf düzenleme arayüzüne eklenen bir diğer yeni efekt ise Color Pop oldu. Bu efektin kullanımı ise oldukça basit olduğunu belirtelim. Tek yapmanız gereken rengini saklamak istediğiniz nesnenin üzerine tıklamak. Daha sonrasında ise sizin rengini saklamak istediğiniz nesnenin haricindeki tüm nesnelerin rengi siyah ve beyaza dönüşecek.

Söz konusu bahsetmiş olduğumuz bu iki özelliği kullanabilmeniz için uygulamanın son sürümü kullanmanız gerekiyor. Daha sonrasında ise bu özelliklere yukarıda belirtiğimiz gibi, fotoğraf düzenleme arayüzünden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.