Google Fotoğraflara gelen muhteşem özellik

Google Fotoğraflara gelen muhteşem özellik

Android kullanıcıları için yayımlanan Google Fotoğraflar için düzenleme aracı fotoğrafları daha kişisel hale getirmeyi sağlarken, küçük dokunuşlar yapmaya da izin veriyor.

Pek çok kişi artık fotoğraflarını paylaşmadan önce harika görünmesini istiyor. Bazıları için bu, aydınlatmayı veya kırpmayı doğru şekilde yapmak anlamına geliyorken bazıları için çok daha detaylı düzenlemeler demek. Google Android kullanıcıları için yeni ve daha detaylı bir düzenleyici sunuyor.

Google’ın blog sayfasında duyurulan ve detaylandırılan bu yeni düzenleme aracı pek çok kullanıcıya sesleniyor.

google-fotograflar-icin-duzenleme-araci-01.jpeg

Milyonlarca Android kullanıcısına sunulan özellikler arasında, Google Fotoğraflar tarafında artık karşımıza öneriler sekmesi çıkıyor. Bunun yanında uygulama seçilen fotoğrafları analiz ediyor ve en iyi düzenlemeyi sizler için önerebiliyor.

Yapay zekânın sürece dahil edilmesiyle fotoğraflar kısa sürede en iyi hallerine gelebiliyor. Yeni düzenleme aracı sayesinde artık kullanıcılar portrelerde karşımıza çıkan arka plan bulanıklaştırmayı uygulama ile yapabiliyor. Normalde akıllı telefonların portre modu ile çekilen fotoğraflarda yakalanabilen bu görüntü, yeni düzenleme aracı ile kullanıcılara sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.