Google Görseller, güncellendi!

Google Görseller, güncellendi!

Google masaüstü güncellemesi ile birlikte Google Görseller yan panel özelliğine kavuştu.

Google Görseller, güncellemeler ile birlikte her geçen gün yenilik kazanmaya devam ediyor. Şimdi de yayınlanan Google masaüstü güncellemesi ile birlikte Google Görseller yan panel özelliğine kavuştu. Bu özellik sayesinde görseller, tıklandığında ekranın tamamını kaplamayacak, yalnızca yandan açılan panelde yer alacak.

Google Görseller yan panel özelliği ile neler sunuyor?

Google Görseller’de bir fotoğraf ararken bir fotoğrafa tıkladığınızda, tıklanan fotoğraf ekranın tamamını kaplıyordu. Haliyle diğer fotoğrafların görülmesini engelliyordu. Ancak yeni özellik ile birlikte tıkladığınız fotoğraf ekranın tamamını kaplamayacak. Böylece tıkladığınız fotoğrafın yanında diğer fotoğrafları da görebileceksiniz.

Google bu özelliğin birtakım kolaylığı beraberinde getirdiğini belirtiyor. Ayrıca bu görseller içerisinde iken geri tuşu vasıtasıyla daha önce seçtiğiniz görsellere de ulaşabilmeniz mümkün. Yeni güncelleme ile birlikte Google Görseller, Google Alışveriş ile birlikte çalışabilecek. Google Görseller, satın alınabilen ürünlerin fiyat bilgisini ve hakkında birkaç detayı ek olarak kullanıcılara gösterecek. Bu güncelleme, şu anda tüm kullanıcılara sunulmuş durumda. Tüm bilgisayar kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.