Google Pixel 5'in çıkış tarihi belli oldu!

Google Pixel 5'in çıkış tarihi belli oldu!

Google’ın bu yıl duyurması beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Google Pixel 5 çıkış tarihi ile ilgili yeni bir sızıntı bilgi ortaya atıldı.

Vodafone Almanya’nın listesi olduğu iddiası ile yayınlanan bir tablo görselinde, Google’ın yeni modellerinin çıkış tarihleri ortaya çıkmış oldu. Buna göre Google Pixel 5 modelinin, 25 Eylül 2020 tarihi itibariyle tanıtılacağı bilgisi gündeme gelmiş oluyor. Sadece Google Pixel 5 modeli değil, yeni Google Pixel 4a modeli de listede görünen modellerden oluyor.

Anlaşıldığı kadarı ile Google, Pixel 4a modelini de Pixel 5 ile aynı etkinlik kapsamında duyurmaya hazırlanıyor. Daha önce gelen bilgilerde de Google’ın 5G destekli akıllı telefon modelinin 30 Eylül 2020 tarihinde duyurulacağı bilgisi gündeme gelmişti. Anlaşıldığı kadarı ile gecikme ile ilgili gelen haberler, güncel bilgiler ile birlikte geçerliliğini korumuyor olacak.

Ön siparişlerin ise 8 Ekim 2020 tarihinde başlayacağı ifade ediliyor. Ön sipariş veren kullanıcılara ilk teslimatları da 16 Ekim 2020 tarihinde yapılmaya başlanacak gibi görünüyor.

Son olarak fiyat konusunda da bilgi vermek gerekirse Google Pixel 5 modelinin 650 dolar, 5G destekli Google Pixel 4a modelinin ise 500 dolar fiyatetiketine sahip olacağı iddia ediliyor. İlerleyen günlerde yeni modeller hakkında gelişmeler yaşanmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.